31

прасчо

преди 5 години

къртиците над земята,човеците под земята,СМЯХ И ПАЛАЧ

30

Гост

преди 5 години

Два на два на един! Там е най-сигурно!

29

Анонимен

преди 5 години

У нас както и в други страни пустеят милион декари обработваема земя, те ще копаят още под земята... дооообре, страхотна политика.

28

Анонимен

преди 5 години

Mного по-лесно и евтино е да се намали населението на Земята. Африка, Близкия Изток,, Южна Азия и островите около Юго-Източна Азия, по-голямата част от Южна и Централна Америка трябва да се прочистят поне 90%. След това още.

27

адвокат Тенев

преди 5 години

Земята и хората нямат бъдеще, или по скоро трагично...много е късно за всичко!?

26

прав си

преди 5 години

До Анонимен 17От 1 млрд започнаха да контролират раждаемостта,и като станаха 1,3 млрд спряха да я контролират!Изобщо голям контрол падна!

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Белите да изтребят цвените , щото ако цветните имат силата и оръжията на белите , отдовна да са ни избили"Бели са немците, французите, северняците, иралнците ... А италианците не са точно "бели хора". Това ми го каза една шваба.

24

SS

преди 5 години

ДО24.От векове е така,Не работи,накарай другите да работят за теб,и им внуши,че са щасливи,за да немогат никога да разберат колко са нещастни.На това се крепи световния ред.

23

Анонимен

преди 5 години

Богатите не могат да построят нищо сами, строят квалифицирани работници. Богатите могат да натиснат копчето на дистанционното, но не могат да си изринат сами ***-та.На този свят има само 2 типа хора:Живеещи от труда си иЖивеещи от чуждия труд.Рано или късно първите ще де осъзнаят.

22

Анонимен

преди 5 години

Много сме . Белите да изтребят цвените , щото ако цветните имат силата и оръжията на белите , отдовна да са ни избили....така е в джунглата .....а Земата вече е Жунгла

21

Анонимен

преди 5 години

Буда и будала са с общ произход, без значенние кой Буда, защото наистина трябва да си голям наивник за да тръгнеш да спасяваш страдащи.

20

SS

преди 5 години

Да ви кажа има нещо вярно.Богатите и сега строят бункери 10етажа надолу като 5 звездни хотели.Прочетете бункери за края на света.Горе на повърхноста е за раята,да се управя както може.Нищо хубаво не ни чака за в бдеще.

19

-----------

преди 5 години

Значи ще ставаме къртици.

18

Не разбрал

преди 5 години

До Анонимен 17Кой точно Буда имаш предвид, онзи Буда или агент Буда?

17

Анонимен

преди 5 години

Повсеместното плякане между човеците само доказва че животинскотоу човека никога не си е отивало.Или с други думи, разлика м/у човек и мамуняк няма.Да не говорим че ако човека беше мислещо същество (ама не е) отдавна да беше разбрал че живота е безмислен.

16

Анонимен

преди 5 години

Единствено китайците успяха да си контролират раждаемостта.Вместо да говорят глупости духовните водачи могат да призоват за отговорно отношение към бъдните поколения като на първо място е семейното планиране и образованието, но както е казал Буда:Всяко страдание произтича от невежеството.Пият, друсат се с наркотици, гледат порно, гледат садизъм, плющат се и като почне да не им става идат да убият някой *** за адреналин-това са героите на нашето време в гетата по цял свят.

15

Прави са

преди 5 години

Прави са. Всички в парламента на кота -200.

14

БПФ

преди 5 години

До БПФИскам да кажа - на пет пъти по-ГОЛЯМА територия.

13

БПФ

преди 5 години

За да се реши проблемът с гладът е достатъчно да бъдат накарани негърите да работят !!! Населението на Нeгрия е по-малко от китайското на 5 пъти по-малка територия - и гладуват... защото ги МЪРЗИ !!!

12

Анонимен

преди 5 години

Които ще живеят през 2 100 година ще са им нужни. Дотогава може и кислорода ще изчезне както вървят нещата. Ще дишат с кислородни маски. И тунелите няма да ги спасят щото няма да има какво да ядат и да дишат. А водата ще е по скъпа от златото.