27

Waffen SS

преди 5 години

Дали умишлено правят така или просто нова форма за кражби.Как може да правиш основен ремонт на оживена,а да не се подменят топлопроводите.То е ясно,че тръбите по време на соца са качествени,но чак пък 60 години да се подменят е повече от глупост.Но това не е първото такова недоразумение на герб,когато преди години общината прави основен ремонт на улица 202/история славяно-българска/,тогава бяха пропуснали да положат кабели за улично осветление

26

Ния

преди 5 години

Тия от Топлофикация са много зле, хем знаят, че не са си сменяли тръбите от 60-те години, хем явно са очаквали да не се пукат занапред и да са вечни?!И сега понеже няма накъде да ходят, щото от общината са ги притиснали, че няма да ремонтират пак след тях и за това са се емнали да правят поръчка, иначе щяха до 2060та да си седят тия тръби, нещастници!

25

Поли

преди 5 години

Сега ли се сетиха, че трябва да се подменят тръби, пред приключване на ремонта, хаха.За този ремонт се говори от поне 5 години и нито общината, нито Топлофикация се задействаха да се координират, досега да са сложени сто пъти.*** няма какво да се учудваме, българска работа

24

Партиен член

преди 5 години

Графа е вече за ремонт на ремонта. По голям резил не знам. Фандъкова да отиде във Велинград да види как хубаво са направени тротоарите към площада с фонтана. А не да казва че няма добри работници,,защото има такива.

23

българин

преди 5 години

Е , такава тотална пор-но-гра-фия , като тоя ремонт не е имало !!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Сагата около гафа надминава Брекзита

21

Анонимен

преди 5 години

За къкви тръби за къкво отводняване та тук шахтите са от едната страна а водата се събира от другата страна наклона е обратен тази фирма нямали техници. Красота за София един Гьол

20

Анонимен

преди 5 години

Това се получава, защото в столична община, а и въобще в държавната администрация, са уредени хора, за които ремонт на улица, се състои във варосване на бордюрите и премитане на гюбрето и дърдонките. Такива мизерници и неспособни копанари едва ли има нейде на земята.

19

Анонимен

преди 5 години

Гафиня Фандък, планьорките на Соф.Вода и Топло. София не е ли време да се измитат?Едната да подва оставка и да се хваща даскалица, може и в Самоков, останалите - уволнени поради некадърност!Какво значи през 2015 година, да не можеш да планираш подмяна на основен водо/топло провод???Значи само едно - визията на тези фльорци за бъдещето я няма и май никога не я е имало. Те не знаят какво значи "планиране"!

18

Анонимен

преди 5 години

Не е планирано, защо местната администрация е също толкова некадърна и дезинтересирана като централната. Май и ромейския вот няма да ви помогне на идващите избори.

17

Анонимен

преди 5 години

В Европа първо се подменят първо старите тръби които са за отводняване мин. на 80- 100см всичко се съгласува с енергото, газта, ВИК, Поща за Тел. кабели.

16

Инджиктипляктор

преди 5 години

До voidТръби , експлоатирани над 50 годиние нормално да бъдат сменени при ПЛАНОВремонт!Какви аварии какви 5 лева!?Защо не са го направили овремеза да се се засичат двата ремонта-нека позная, нямали са пари.Ама имат , за да плащат на твърде раздутия сиадминистративен щат!Като им ходя в местната централа, схлупена барака на 2 етажа,винаги има едни 20 човека, които пушатотпред Какво работят тия хора!??

15

Анонимен

преди 5 години

Това са експертите на ГЕРБ непоправими.Всичко правят отзад напред. Няма тъкъв ремонт. Фъндъкова е за прокуратурата.

14

Анонимен

преди 5 години

Фандък Юрданов излита в пенсия. Видим резултат.

13

Анонимен

преди 5 години

Не вярваме на ОПГ Гроб!Оставка!

12

Анонимен

преди 5 години

"Графа Дракула" е много добре. Ще се използва за туристическа атракция по оцеляване. Кой ще уцели перката на акула с глава?

11

Махленска клюкарка

преди 5 години

До void:Може и да си прав, но доверието е отдавна изгубено. Сега каквото и да стане, хората с право ще си мислят, че ги лъжат.

10

Анонимен

преди 5 години

Вече започвам да си мисля, че се прави целенасочен опит да се изгонят хората от въпросната улица.

9

void

преди 5 години

Кое пак не разбрахте бе? Планира се ремонт на Графа, пуска се поръчка и започва да се изпълнява; години по-късне докато тече ремонта стават поредица аварии и Топлофикация проверява тръбите и насрочва експертиза. Резултатът е, че е по-ефекттивно да се подменят, и понеже това не е предвидено в плана за реконструкциите и за да не се прави върху ремонтираните улици - последните се отлагат. Каква лява ръка не знаела за дясната? Ми то след половин век комунизъм всеки пирон и гайка трябва да сменим...

8

Анонимен

преди 5 години

До ИнджиктиплякторИ ти си същия, че и по- зле. Стига си ревал.