74

ххх

преди 5 години

Наистина думите му са интерпретирани крайно неточно.Човекът не каза нищо нередно.Просто с тази си реакция Бойко и останалите вдигат гчрултия,че да изместят погледа на хората извън реалните проблеми.А те са корупция,липса на ефективност в работата на всички институции.

73

привет из Германии

преди 5 години

До ДидоМного правилно ,че трябва да учим повече езици ! Навремето комунистите насила ме караха да уча руски ,но сега съм им благодарен защото знам езика на враговете ми ! Чать-пать понимаю русский язьiк .

72

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tozi otvorko ...zashto ne ide v Izrael I da pravi dvusmisleni izkazvania otnosno Vtorata svetovna Voina ...da vidi kakvo shte mu se sluchi ?!!! Naiasno li e ,che izraeltsite dori niama da go privikvat ...ami taka shte go shutirat ,che s diplomaticheskata mu kariera shte e svarsheno vednaj I zavinagi !!!

71

Дидо

преди 5 години

Преди време имах една позната която ми казваше,че няма да ми трябва да говоря турски,а само да го разбирам.И беше права.Езика е най-голямото богатство,няма значение какъв ще е.Няма абсолютно нищо лошо в това българите да знаят колкото се може повече езици.Учете хора,ще дойде ден,ще ви потрябват!!!

70

Ludoto Lenche

преди 5 години

...nie sigurno I Erogan I negovia minister Chavushuglu ne sme razbrali dobre ?!?? Tozi sled privikvaneto triabvashe da bade saprovoden do granitsata ni s Turtsia ! Taka niamashe da slushame opravdania ot sorta ,che nesme go razbrali pravilno ...a I toi shteshe da e naiasno I da misli dosta predi da pravi dvusmislenni izkazvania !!!

69

така

преди 5 години

мазната му турска физиономия говори,че е дипломатически ход,обмислен и направен,*** турция мечтае на Българските,Гръцките,Албанските,Македонските,Сръбските,Босненските,Хърватските земи,явно е че това е най-голямата заплаха за Християните и Европа

68

Ха Ха Ха

преди 5 години

Ако не руски ще е турски. От трън на глог.Преди време всичи учеха задължително руски, а всеки петък се наслаждавахме на телевизията им по единстврния канал

67

ууу

преди 5 години

До избирателИзключваш си телефона за 10 минути(ако си като мене на Виваком) и айпито ти се сменя. И си готов да коментираш наново, а модеррраторът плаче от мъка.

66

привет из Германии

преди 5 години

Чувството за малоценност никога не ви е напускало! Вие така интерпретирате думите му сякаш ви е заповядал да учите турски ! 500 г. сте свикнали да чувате турски заповеди и сега това ви се предава по наследство по ДНК , мислите си ,че всяка турска дума е отправена заповед към вас! Човекът просто прави реклама на държавата и на езика си и ви препоръчва да учите турски без да ви е заповядвал да учите турски! Някой ако е слушал изказването му , чул ли е заповеднически тон в говора му ?! Излагате се

65

Moses

преди 5 години

Абе пичове я се поразровете да видите на кого са тези заводи.Еврещугите и на турците на врата са стъпили.

64

Анонимен

преди 5 години

тоя нахилен хубостник произнесе всичката тая наглостпред очите и ушите на банкянската диария и цялата му чета от министри които стояха зад него и след това банкянското си гукаше с него все едно нищо не е билокакво има да се коментира какво очаквате от тая продажна шайка

63

Анонимен

преди 5 години

Само едно нещо искам да му кажа на тоя на снимката. Тука е България и се говори български. Вземи понаучи и ти българския, за да не се излагаш. Недопустимо е посланик си в България, а не знаеш български. А турският език само в Турция. В България се говори само български език. Разбра ли? Като си разбрал, точка по въпроса.

62

Георги

преди 5 години

Работят турците не може да им се отрече. Нашите все искат да са мафиоти и далавераджии. Уважавам турците, но не ги харесвам. Били са велика империя, но никога не са блеснали с изкуство и култура. Освен това са нагли и агресивни. Най-добрата им черта е че са работливи и имат някакви традиции и възпитание. Българите вече се затрихме като народ. Туто финито. Сега сме на доизживяване след 50год ще сме бананова държава. Много *** народ и шепа елит

61

Анонимен

преди 5 години

Робите са мноого чувствителни на тези теми.

60

привет от Германия

преди 5 години

До Една БългаркаКато не искате турски инвестиции и турски стоки , за какъв х... ходите в Истанбул на Капалъ чаршията да пазарувате и да продавате в България ?! Вие сами напълнихте българските магазини с турски стоки защото се мързеливи и миризливи , не произвеждате нищо !

59

1

преди 5 години

,,аман ,,чета тука...коментари ,, турция ни била приятел, абе батювци тиа простотии на кой ги приказвате,,,...за 500 години-турско робтсво и кланета и изнасилвания-турски чували ли стеДобре , че бяха казаците на Генерал Гурко,и Русия,,,че ни освободиха и имаме държава

58

Една Българка

преди 5 години

До привет от Германиямиришеш на лой, ефенди, не от Германия, а ако щеш от Танганайка да пишеш.

57

привет от Германия

преди 5 години

Те българите винаги погрешно интерпретират думите казани от турци ! Трябва веднъж за винаги да се освободите от чувството си за малоценност , в противен случай винаги неправилно ще интерпретирате турските думи и ще ставате за смях !

56

Една Българка

преди 5 години

Ние, Българите, нещем турски инвестиции, а подсигурена с армия (но Българска, не НАТО-вска) и подкрепена с минирано поле граница между Родината ни и тази ислямска, азиатска държава - Турция.

55

избирател

преди 5 години

Имам,какво да кажа,но не смея,защото пак ще би забранят да пиша за дълго !!!