20

Анонимен

преди 5 години

До 17 не САЩ са по-*** от колкото смяташ или поне шефа им прекалилия с перхидрола и близостта с еноти фюрер.Китай и Индия са в съюз а от двете Индия е с 7 000 години по-стара.Така че се дървят на две империи, погребали всички други.Отделно от това се дървят и на всички който биха могли да са им съюзници.Накрая Европа ще усети рязко привличане към китайско-индо-азиатската коалиция ще стане един обединен фронт и тия поне конерсиялно отиват в забвението и ще са още много време там, точно имам.

19

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли сега какво трябва да се направи, едната империя на злото СССР рухна след една търговска блокада.Време е всички да откажат да търгуват със САЩ и да рухне и втората.Не знам защо явно от политкоректност никой не пише за активирането преди седмица на закон за мита и такъв за екстратериториални санкции срещу всичкк търгуващи с Куба.И двата са срещу Европа първия като с Китай по измислени обвинения втория е наказание са не следване на заповеди от Вашингтон.Време е да се разнебитят.

18

Анонимен

преди 5 години

Най-интересното е, че Чайна още не е почнала да разпродава аметикански ДЦК. Бай Дончо им го вкарва на малки стъпки и те само се наместват. Кога казвате щял да рухне долара?

17

Анонимен

преди 5 години

В крайна сметка митата на Министерството на финансите ще донесат повече от 100 млрд. долара годишно" за пиндостанската военщина.

16

Анонимен

преди 5 години

Колко дълга ще е войната решава Китай - разпродава ДЦК на САЩ, преминава на валута, различна от долара, в разплащанията и... дотам с войната! Да се дървиш на империя погребала всички познати нам империи е тъпо!

15

Анонимен

преди 5 години

До 19 Един българинЖивееш още в миналото ! Китай отдавна са изпреварили американците, те са номер едно в света вече. На всяка стока пише 4маде ин чайна4 а не маде ин уса

14

Един българин

преди 5 години

Те заводите дето изнасят, е вярно че имат % американска собственост, но целта е да си ги приберат обратно в САЩ.По-големият проблем е свързан с високите технологии и изкуствен интелект. САЩ не могат да допуснат китайците да ги изпреварят. Това е проблема на бай Дончо.

13

Ха Ха Ха

преди 5 години

Като чета коментите по-долу с умиление си спомням за чадовете по научен комунизъм:"...количественните натрупвания - в качественни..""...загниващите щати.."Дерзайте товатищи!!!

12

Ала_Бала

преди 5 години

САЩ алчни за печалби, създадоха индустриалния Китай. Кой да учи диалектика - "Количествените натрупвания водят до качественни изменения". От всики страни, които съм посетил, най-жив спомен у мен е оставил Китай. Страна, в която кипи живот!

11

бай ганю

преди 5 години

четейки това усещането е че ние сме толкова микроскопични и незначителниот нас никога нищо никъде не зависи и дори вътрешно не можем да си подредим къщичката а какво остава да сме играчи на външна сцена,големите батковци преди да мигнат и ние вече трябва да козируваме

10

Анонимен

преди 5 години

САЩ от няколко години уверено демострират всички характеристики на класически разпад на империя. Страшното, е че колкото по-близо са до пропастта, все по-нагли и агресивни ще стават.

9

Анонимен

преди 5 години

Китай ще загубят много, защото няма да могат да си купуват вече оригинално зипо и мокасини Найк

8

Анонимен

преди 5 години

Краварите са бита карта, разпада е неизбежен.

7

Анонимен

преди 5 години

Страдащия китайски народ ще сънува как унищожава источника на китайското зло - Америка...

6

Анонимен

преди 5 години

Абе колко да е дълга... те заводите дето произвеждат стоките на които Тръмп слага мита са американски. И какво точно ще попречи на Китай с това? Може да фалират американските заводи в Китай, китайчетата да си ги вземат и да започнат да произвеждат за себе си, ще работят по 4 часа на ден и ще потребяват два пъти повече, защото ще се заринат със собствени стоки.

5

Китай

преди 5 години

Накрая Китай ще си произведат собствен евтин САЩ

4

Страхил

преди 5 години

Мачкай бай Дони ! И жълтолики, и ***. Иначе лошо за цивилизацията. И хунвейбините, и рашъните искат тоталитарна олигархия, каквато е и в България в момента. Искат робство, бедност и мизерия. Дано Запада победи, иначе пак ще чакаме за телевизор 5 години и то с връзки.

3

Анонимен

преди 5 години

Аре закривай задокеанската наркоманска банкрутирала борчясала *** престанене да ни занимавате с тез олигота!

2

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Китай, напредва- по- сйгорността,....След, 1 Яноарй 2019 година ,....Не- получава, разстройство,...-Клиентелата,...На, всеки- негов- ресторант .......

1

Анонимен

преди 5 години

А войната кога започва та да се изнасяме за ЮАР?