39

Анонимен

преди 5 години

Турците, да ни седнат на ....... !

38

Анонимен

преди 5 години

И на съседи случихме. Те нас ще учат ние тях и така до края на света.

37

Shark

преди 5 години

Абсолютна провокация!

36

казаХ

преди 5 години

Естествено че е привокация.Турция непрекъснато прави това с всички съседи.У нас лостовете са и ДОСТ и ДПС които държат изкъсо покорния си електорат като коне с капаци.Българите не желаем никакви инвестиции от югозапад-никога от там не е дошло нищо добро за България и никога няма да дойде.

35

Анонимен

преди 5 години

Инвестирането в дадена държава е доброволно, освен това трябва да се съобразяваш с най-малко с местните закони.Не можеш да отидеш някъде и да си налагаш порядките понеж си инвеститор.Който не му харесват условията в страната е свободен с капиталите си да ходи където иска.Нашите управници са виновни защото допускат подобни подмятания и намеси и чрез телефонни разговори по-рано в закона за изповеданията и т.н

34

Анонимен

преди 5 години

Още тълкуваме думите на папата, после ще тълкуваме думите на османлията. Калинка Шекерова ще вика посланици да ги черпи с рахат локум.

33

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Пара да пада .Все е тая какъв ще го учим : турски , ромски,татаро-български.Продавам панелка 60 квадрата в Западен парк .Само 80 хиляди евро- ексклузивна оферта .Само сега Агенция " Всичко за продан БГ"

32

Гост

преди 5 години

Човекът пожелал ,хубаво да е жив и здрав. И ние си пожелаваме някои неща...Дайте да видим какво ще се прави за да сме добре ,а нашите политици получиха тема за изява ,кой от кой е по по най.Не чувам нищо съществено.

31

dexdan

преди 5 години

ZIVEESC 50 GODINI V BALGARIA I VIKASC AS SAM KOPANARIN ? NIE TISI BALGARIN . NJMA TAKAVA DARZAVA

30

Батман

преди 5 години

Само ще кажа че Турция си прави каквото си иска, и нашия Бойко само ще мълчи защото наближават избори и ако каже нещо турците няма да гласуват. Така че ситуацията е ясна.....

29

ПроСоТо

преди 5 години

господина с няколко думи направи "дисекция" на това,което в Турция смятат за "външна политика":-"Турция е една страна с високо самочувствие. Тя има два важни принципа в своята дипломация - почти никога не се извинява и почти никога не изразява своята благодарност."Разбира се,тъй като е дипломат,той се изразява дипломатично,за това вметва "почти"..Викайте слугата,наречен "Тиквун"!

28

Анонимен

преди 5 години

Този Улусой трябва да бъде изгонен от България!

27

Анонимен

преди 5 години

Груба и незаконна намеса във вътрешните работи на България! Тук има един език - Българският!!! На който не му харесва, да се изнася от Родината!

26

ФАКТ

преди 5 години

ХОРАТА все повече се oтвращават от дпс-дост!!!!!!!!

25

dexdan

преди 5 години

Bravo na tozi balgarin mnogo tocsno govori. Vsicski sme balgari. Taka vsicski balgari trjbva da govorjt

24

Анонимен

преди 5 години

"хубава работа" ама

23

Анонимен

преди 5 години

Ние не си знаем майчиния език, освен че оставихте хиляди турци в България необразовани ние не научихме както трябва и двата езика

22

Анонимен

преди 5 години

Надяваме се българските власти да създадат повече условия за ефективно и разширвно изучаване на турски език от страна на българските граждани. Ние сме готови да съдействаме в тази посока______Това са думите на посланика, за незнаещите, разширено изучаване на някакъв чижд език се прави в езиковите гимназии, та това което има в предвид посланика е насочено точно в тази насока, както има гимназии за разширено изучаване на руски, испански, немски.... да има и с турски език, какво лошо е казал ?

21

dexdan

преди 5 години

Bravo na tozi balgarin mnogo tocsno govori Taka vsicski balgari trjbva da govorjt

20

Реал

преди 5 години

След реакцията на мишоците дпс може да 2ра политическа партия но балъците веднага кълват и скачат