145

Габровец

преди 4 години

В Габрово власта се предава по полов път.Бившата секретакра/и не само/ сега е кметица на града .Коментар,Дончев?Кой назначи една напълно неадекватна,семпла плевенска женица за кмет на цял град?Въпросната не притежава никакви умения да ръководи хора ,обаче е много полезна в усвояването на милиони по европрограми,изпълнявани от фирма на "наши" хора./Кота 2001 ,фирмата на брат и .../.Ако на някой журналист се разрови доста миризливи неща ще излязат покрай господина Дончев!

144

Горкичкият Дончев!!!

преди 4 години

Още един от престъпната групировка "труп" с жена консултант по европроекти!И с романтична връзка /по кметска линия/ в усвояването на милиони по проекти в Габрово! И брат управител на общинска фирма ,садяща лаленца на цени за бели трюфели!

143

Анонимен

преди 4 години

В България може и да има корупция, но тя е най-вече в правителството. Нали заради това си подават оставките министрите. Бойко не смогва да ги приема.

142

Zzz

преди 4 години

Най- после се усетихте, че има корупция. Но какво направихте срещу корумпираните цецки и цецковци. Една оставка нищо не значи и не решава проблема.

141

турчин

преди 4 години

Ако има защо не решите проблема, но изглежда това ви харесва защото се чуствате сигурни и недосегаеми. Нямате морал. И хората одобряват тези които лъжат. Но всичко това не може да продължи така. Решение подмяна на политическия елит. Необходимо е движение на масите с ,,МЕТЛИ".

140

Анонимен

преди 4 години

V sadebnata sistema na rbg, agenturnata mreja, diplomaticheskite missii, kmetstvata i oficerite v bg armiata sa samo komunisticheski ruski, turski i bulgarski aristokrati teroristi...na praktika komunisticheskata korupcia pokriva dalgogodishno i debelo rbg po-dobre ot telefonnite operatori i internet...

139

хайде бе

преди 4 години

Корупцията е привилегия на властта, зашото опозицията не раздава държавни блага, просто е временно изолирана о този процес ,Значи Дончев смело признава ..ние / Гръб/ - пипаме и то яко. Корупцията е като тъмни очила намаляваша пропускливост на светлината , докато стане превръзка - съвсем покриваща погледа.Властта кр а де!! Факт/и/..пътищА самиране..комисион 50 %..затова инас са възможни цецовци цецки..артекси..суджуци..Дончев..наазови ги бе..Факт- Цецо е пътник..вече даже пътува...

138

Анонимен

преди 4 години

Здрасти!И всички искат да участват в нея.

137

Корyмпе ГЕРП

преди 4 години

И ГЕРБ вместо да се борят с нея, активно развиват корупцията.

136

До всички гърбави

преди 4 години

И вицето ви призна,че са корумпирани и неадекватни.Тогава защо критикува президента,че казва истината и иска справедливи наказания за мафиотите и крадците?

135

Абе...

преди 4 години

Дончев прочете нек ро лога на ЦЦ. Боко накрая скри подлият АмГъл..!! Откога му думам аз,накрая се усети!! Ако пак чите..боко разпускай О-П- Герба...*** на пенсия..пиши мемоари или чети книги!!да видиш как останали без ко кал..самите бивши твои ще те пл юят!!Цц е пътник..може и в райе,май ще продаде и асансьора..краят ИМ е близо..,то читав не остана..пролет пукна..с нея и грЪб

134

хаха

преди 4 години

Добро утро.......................сега ли го разбрахте???Все едно казвате "Масата е мебел!! "Искаме присъди, затвори, виновни, конфискувано имущество!!!!

133

petarziz

преди 4 години

дончев ти си като местан само лафове и се мислиш за голяма работа е вначалото да като местан но после хората те разкриха и разбраха че и ти като местан си едно голямо плямпало

132

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПРЯКОРА МУ Е ТИХИЯ ТОЙ Е ЧОВЕК МАФИЯ

131

Анонимен

преди 4 години

Дончев защо противоречи на Плевнелиев, който казва че корупция НЯМА. ААА, не може така

130

Дзъ

преди 4 години

Томи това нещо като призната вина половин вина така ли да го разбираме? Вместо да се излагаш и ти - стегни си личните вещи от кабинета и се заключи до изборите. Вече нЕма ниакъв смисъл да се обяснявате

129

Бръм

преди 4 години

Ако оставката е адекватна мярка.....

128

Анонимен

преди 4 години

Г.рберастите крадливи са част от нея

127

Анонимен

преди 4 години

Всяка далавера, в която не участвам е корупция!!!

126

Приятел

преди 4 години

.След месец ще обяснява в съда ,как така корупцията процъфтява , Герб управлява , а вече 10 години няма нито един виновен гербераст.Апартаментите ,гаражите,терасите и къщите за гости ще трябва да върнат на държавата.А крадците ще напълнят арестите.Щом на Иванчева дадоха 20 години "за поискан подкуп" ,значи всеки гербераст/там всички са крадци/ ,ще вземе поне по 100 години.Дано.