34

Tangra

преди 5 години

Най-голямата подигравка. По зле е и от Бойко. той поне е отражение на народа.

33

Анонимен

преди 5 години

До *** играЧе откога тоя д.же.н.дър се води мъж

32

Сата НАТО

преди 5 години

Не знам доколко е прав Плевнелиев, но че Радев е кръгъл ***, това е 100%. Да те зареже жена ти, при положение, че си генерал от ВВС, това значи, че като човек не ставаш за нищо.

31

истина е

преди 5 години

Този на снимката е най-простият политик в цялата световна история !!!

30

Анонимен

преди 5 години

"Бивш и настоящ президенти" - Браво, Данчо!

29

Анонимен

преди 5 години

Браво!Послушахте ме.Още една статия за Плевнелиев.Така и този,който още не е отвратен от това нещо и неговите покровители вече ще е погнусен.

28

:)

преди 5 години

И магаре да бях сложил и то щеше да бъде избрано" - Бойко Борисов.Толкова за Росица Плевнята! Цитатът казва всичко за качествата на този плазмодий!

27

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев от предизборния щаб на ГЕРБ ли е?Участието му в предизборната агитация ще донесе само негативи на ГЕРБ.

26

Мръсна игра

преди 5 години

Сега да ви обясня за какво става дума. Вече е на 90% сигурно, че WV отхвърлят България като дестинация за завода си. Просто Турция и Сърбия нещо ни изпревариха във времето. И сега, ситуацията с провалените преговори на Плевнелиев се опитва да се обърне. Да се изкара Радев виновен. Гадно е. Подмолно е. Не е по мъжки. Но все пак говорим за Плевнелиев и герб, нали ? :)

25

Възмездие сега!

преди 5 години

Очакваме действия по същество: разкриване на още корумпирани министри, депутати, шефове в държ. администрация, тежки осъдителни присъди и конфискация. Приказките на Плевнелиев и другите от мафията ГЕРБ, не ни интересуват.

24

Анонимен

преди 5 години

Според Плевнелиев трябва да крием корупцията, да мълчим, да заблуждаваме ЕС, преструвайки се, че в Бг всичко е точно и да отричаме позорните факти. Омерта!Всеки, който не мълчи, трябва да бъде смазан.

23

Анонимен

преди 5 години

На Радев досега му с автомобилната индустрия се ограничава единствено с това да покрива авто-зулумите на Деса *** и на Татко Непохватко.

22

:)

преди 5 години

Кучето лае, за да изкара хляба, който му подхвърлят разни фондацийки. Бановица иска нова кола, че старата я блъсна и сега не и харесва вече. А и ВИП асансьор иска горката булка, пък и 300 квадрата тераска със сауна. Нужди!

21

Анонимен

преди 5 години

Плевела не е виновен, че е глупав, а и кой знае с какви компромати го държат и щом му кажат скачай то скача и хоро играе хммм

20

Четящ

преди 5 години

"Той допълни, че е получил стотици обаждания от делегации, външни представители" ... бе аз това не съм го виждал и не съм го чувал. Плевнелиев, може ли нещо линкове, доказателства за думите ти? Защото аз НЕ ТИ ВЯРВАМ! . Обаче виж, фактите с мненията на хората за теб са си факти. Видяно и прочетено.

19

Анонимен

преди 5 години

Има една приказка, че лоша реклама няма и че всичко лошо се забравя, ама герберите колкото повече се появяват по медиите, толкова повече се размирисват.

18

Анонимен

преди 5 години

Думите на Плевнелиев са 100% предизборна пропаганда. Нищо повече.

17

Victimized

преди 5 години

Пастирката му е криво, че президента има свободата да казва истината и факта, че го прави постоянно не само пред изборно опровергава всичките глупости с които ни заливате ежедневно. На всеки човек в тази държава му е ясно какво е състоянието, корупцията на всички нива от живота ни, но определени хора искат да сложим розовите очила, да лъжем себе си и другите, само за да можем да докараме повече "инвеститори" да експлоатират евтината работна ръка. За политиците комисионните за нас камшика.

16

Анонимен

преди 5 години

няма дъно за тоя човек

15

Роско, млъкни!

преди 5 години

Радев никога не е казвал, че той е "довел" Volkswagen. Каза, че въпреки, че не е съгласен с правителството по много теми, ще работи с тях тази инвестиция да се случи. За съжаление, най-вероятно Volkswagen ще предпочетат Турция или Сърбия по ред причини. Най-важните две - корупцията на всички нива в държавата България и липсата на кадри. Всеки ден стотици специалисти напускат БГ-то с еднопосочен билет. Това западняците много добре го знаят.