36

Анонимен

преди 4 години

Да, това е правилно и важно за българския интерес. Пълна подкрепа за Македония за членство в ЕС. Паднат ли границите - всичко ще се промени. А сърбите ще се пукат от яд.

35

По волята на народа

преди 4 години

До съединението: Противозаконно ли сме се съединили с Източна Румелия или по волята на българския народ? Стига г'лупости. Да преклоним глава пред родолюбието не само на народа, но и на интелигенцията в Пловдив. Ако те, както тези в Скопие, бяха започнали да пълнят главите на наивниците, че не са българи а потомци на траките, сега можехме да имаме за съсед република Северна Тракия, и тя също да краде и пренаписва общата ни история.

34

Това не е Бойко

преди 4 години

До Путин: Хайде не се прави на Путин, бе и'диот. Това не ти е Бойко, който, както сам беше казал "Аз съм п'рост и вие сте п'рости, затова ще се разберем".А до 32: Това с гимнастика Йовчев вече си го публикувал сигурно сто пъти. И от това не става нито по-смислено, нито по-оригинално.

33

Путин

преди 4 години

Радев, аз какво ти казах бе шебек?Ей, не ме карай да ставам лош, че ще изхвърчиш от президентството.България няма нищо общо с древната Македония.Ясно ли ти е бе ?Сега повтаряй ...

32

Анонимен

преди 4 години

Защо Радев ходи в Макетия, а на това Маке да дойде като първа визита като президент на Макетия в България ?

31

Анонимен

преди 4 години

Престанете да ни натяквате че имаме нещо общо с ИНДИВИДИ за който ние сме, цигоне, татари, монголи, нашественици на Балканите.

30

Радев смешен

преди 4 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

29

Анонимен

преди 4 години

Славянски нашествия в Македония през 580 г , всички са славянизирани и християнизирани

28

ДОБРЕ ЧЕ Е РАДЕВ

преди 4 години

иначе ГЕРБ и ПАТРИОТАРИТЕ клекнаха на НАТО и подписаха ПРАЗЕН ЧЕК на СКОПСКИТЕ управници. Гърците ясно си договориха всичко, а нашите надупени управници изкозируваха на БРЮКСЕЛ и създадоха комисия проформа само да отмият срама на привеждането

27

Анонимен

преди 4 години

Радев - кремълски троянски кон в Македония !

26

ревизия-съединението

преди 4 години

Да си остане във сила Берлинския конгрес!

25

съединението

преди 4 години

До българиАми майка Македония на кого оставихме като се съединихме противозаконно?Само дето объркахме сметките на руския император за достъп да Босфора!

24

румелиец

преди 4 години

До българиСеверняците да си ходят във влашко а шопите във сърбешко!Румелията - турски вилает със столица Пловдив - филибето!

23

Анонимен

преди 4 години

Най-близки сме си, ама напират за македонски език. Пак ще гризнем дръвцето, а не трябваше да се занимаваме изобщо с макетата.

22

Анонимен

преди 4 години

напоням на другаря радев, че партията му и лично предшественика му димитров праща българите, които не искат да станат македонци в концлагери и дава Македония на Сърбия!

21

акуд

преди 4 години

добре че беше радев та подписахме договор за добросъседство и помогна на гърция да подпишат договора за името северна македония

20

Ю кортес

преди 4 години

Постоянно се прави тази грешка за най близки,език,религия и т.н. не е така защото сега там младото население е албанско и не знам кое ни е най близко с тях

19

българи

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАТРАКИЯ-МИЗИЯ-МАКЕДОНИЯ.................

18

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

"НЕДУРАЗУМЕНИЕТО (радеф) пак ли се е ycpaлo???Аз за един приятел питам"Плевнелиев, НЕ ЛЪЖИ, ти нямаш приятели!

17

Анонимен

преди 4 години

Никой не е близък с измислени раси като клингоните и северномакедонците, Радев не лъжи!