8

Анонимен

преди 5 години

Не са излезли още от Африка, но вече били влезли в Испания. Колониалистка наглост.

7

Пълно

преди 5 години

Пълно е с из барцелона мотат се препродават джунджурии, а румънци джобели яко ае ужаст неприятна работа в иначе забележителен град и в Париж било същото разправят и в Швеция ае отврат с тея емигранти немога да си обясня що ги пускаш в къщата си да я разрушът ли !? Уж умни хора европолитици с история па то в блатото превърнаха стария континент , не че да съм расист ама грязна кална картина е . А ми се обикаля разглеждат ми се катедрали музеи гауди мауди па ся все си държа портфейла

6

пепи

преди 5 години

Значи не са влезли.щом са ги хванали.

5

Анонимен

преди 5 години

Испанците пускат само трева от Мороко.

4

Анонимен

преди 5 години

В Испания почти всички мигранти влезли по море. Е, откъде другаде да влязат - Испания има граница само с Франция и Португалия. А да влязат от Португалия след като са стигнали до Португалия по море е абсурдно - тя има морски излаз на Атлантика.

3

Анонимен

преди 5 години

Няма град "Мелиля" има град Мелия. Журналистите, които не могат да прочетат име, написано на испански могат да попитат някого.

2

Наблюдател

преди 5 години

Антипатяги.

1

Анонимен

преди 5 години

Абе и тия ли немат Граничари по границите. Кви са тия държави без Граничари. Егати европата егати разградения двор. Затова ли едни скачаха и вириха двата пръста да раниме африканци. Вашата умна *** и скачачи и вирачи.