33

Анонимен

преди 5 години

И спрете да РАЗДЕЛЯТЕ/и владеете/ хората на мюсюлмани/християни, бели/черни/жълти, бедни/богати и т.н. Сам Господ ги дели само на 2 вида - РАЗУМНИ и БЕЗУМНИ. Мислете дълго вие от кои сте...често пъти мюсюлмани правят добро и се грижат за бедни и са по-добродетелни от мнозина християни, както и обратното. Някои от най-добрите приятели на Левски, Капитан Петко, Гоце Делчев и др.наши известни революционери бяха турци, но пък Гоце го уби в засада негов съученик турчин, който го мразеше и т.н. и т.н

32

Анонимен

преди 5 години

Мюсюлманската общност в Германия е близо 5 милиона души в момента"Ало-у-у Пропагандата, подобрете си методите - Не живеем в миналия век, а в 21век - Една/в случая много/ лъжи повторени 100/или милиони/ пъти НЯМА ДА СТАНАТ ИСТИНА. Вече и малките деца са НОНСТОП ОН-ЛАЙН и ги заливат всякакви новини. Впрочем вие сложихте опасния WI-FI във всяко училище/забранен в Израел, Франция и др.мислещи за зравето на децата си народи/

31

Европейка

преди 5 години

Като са притеснени от турското финансиране да го спрат.И строг контрол какво се проповядва.Меркелица да не си измива ръцете с федералните власти.Това засяга цяла Германия и цяла Европа.

30

Анонимен

преди 5 години

Турция няма пари за да си оправи държавата , инфлацията прави лирата всеки ден по-евтина ,но дава за строителство на джамии в Германия.Ето това е фанатизъм и агресия.

29

до 19

преди 5 години

До АнонименТова не е вярно .Всички християни плащат такъв данък включително и източноправославните, ако искат да нямат главоболия с църковните власти , които в Германия са като ОФ организациите в България по време на социализма. Доста неща зависят от тях и не е умно да ги сърдиш.

28

Jas

преди 5 години

За данъци за джамии е знам, но ако християни в християнска държава плащат, значи ще е справедливо и мюсюлманите да плащат за джамиите си. От друга страна това е много по-малко важно от проблема неясно финансиране на джамии и имами в Европа от страни като Саудитска Арабия и подобни. Ще е интересно да се разбере колко пари годишно пристигат в Западна и главно Източна Европа (Босна, Косово и дори България) от арабския полуостров и как расте броя на европейските вярващи в Исляма!

27

Osman Kilic

преди 5 години

А сетиха се и тези, като и тукашните. Има 2000 джамии, а парите за мюфтийството 1/9 от тези за бпц. Да, другари, ама тук не е Чехия с един месджид в прага. Наследството трябва да се поддържа, както в Турция се дават при за църквите.

26

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

25

Нова религия ...

преди 5 години

Първа заповед божа: Гацо на въже ...

24

Глупости ...

преди 5 години

Нечия уста много говори ... някой много приказва и основно за обикновени хора, а не за грубата и брутална наистина мафия, която се е вплела във всички сфери на човешкия живот..... Тия приказки ви оставиха на мафията, а не в мойте ръце и пак тия приказки ще ви затъркат и вас ...

23

Анонимен

преди 5 години

Сянката на полумесеца надвисна над Европа, руснаците ще трябва да правят и този век разходката си до Германия да спася стария континент!

22

Анонимен

преди 5 години

Бойко даде 8000000 лв на джамийте в БГ. Голяма част от тзи пари са и на християни.

21

Jon

преди 5 години

И в България също трябва да се въведе.

20

Анонимен

преди 5 години

Тоест, ако джамиите изведнъж почнат да имат още повече пари заради данъка, парите на турските салафисти вече няма да им трябват и ще ги изгонят. Интересна логика в разрез с политическата ситуация и човешката природа.

19

Анонимен

преди 5 години

Значи, досега християните са си плащали, а мюсюлманите не?!...Не всички християни, а само станалите официални членове на една от двете големи църкви (протестантската или католическата) по местожителство. Други вероизповедания не са обхванати от данъка, включително по-малките християнски църкви каато православната.

18

Анонимен

преди 5 години

Ислямът е измислен в условията на Арабската пустиня и то в онези условия отРанното средновековие. Затова не е подходящ за други епохи и други райони на света.Толкова ли е трудно да се разбере това?

17

Каквооооо?

преди 5 години

Значи, до днес на германците християни им е бил удържан данък заради това, че има църкви и този данък се е равнявал на 8% от годишния данък върху доходите им?А на мюсюлманите такъв данък не се удържа?!Браво бе, браво!Аз пък питам, как така германските архитекти не възразиха на това, че за по-малко от половин век на територията на родината им са се навирили хиляди минарета, които не съответстват на традиционния местен архитектурен облик на населените места?

16

Стамат

преди 5 години

"Мюсюлманската общност в Германия е близо 5 милиона души в момента"5 милиона са били преди 60 години, сега само турските гастарбайтери за по официлни данни 12 милиона, по неофициални поне 20 милиона, със новогерманците на меркел вече са към 30 милиона.

15

Евроатланик

преди 5 години

Смиреност,толерантност,премеримост спрямо ислямската инвазия.

14

Анонимен

преди 5 години

Данъкът джамия е измислен отдавна. Казва се "джизие".