7

@6

преди 4 години

И ако умреш на 70 примерно, каква е ползата на държавата от твоите органи? По-тъпо нещо не бях чувала. Да не говорим колко е повърхностно и гнусно, особено точно под тази новина, да се пазариш за ограни, които не си купувал, а са ти ДАДЕНИ. Най-вероятно даже не ги и пазиш. Но да не спамим в темата за момичето, пожелавам й успешна трансплантация. И пожелавам на повече хора с редки болести да бъдат лекувани, така че да стигат до трансплантация след като са изживяли много пълноценни години.

6

Гледна точка

преди 4 години

Ами аз откога разправям, да се въведе западната практика, в която всеки да може да си продаде тялото и след неговата смърт да използват органите и за научни цели.За 20 хил. евро, аз ще съм първият! Тук не става въпрос само 120 000? за бял дроб, а за цяло тяло.Така човек приживе ще си харчи парите, а държавата ще се подпомогне финансово, защото няма да има такъв огромен разход за набиране на органи.

5

госst

преди 4 години

Разплаках се,защото моя близки загубиха детето си от такава болест!Детето нямаше шанс за трансплантация,отиде си ангелчето в шести клас! Успех на момичето!!!!

4

Браво

преди 4 години

Дано се оправи. Гледал съм репортаж с нея и е много добро момиче.

3

Легендата

преди 4 години

А сега се сетете за всички политмижитурки независимо от партията им. С ролексите и барбекютата. А през останалото време настройват народа един срещу друг.

2

Оногондур

преди 4 години

Стискам палци всичко да завърши благополучно.

1

Анонимен

преди 4 години

Една добра новина!!!!Пожелам на момичето успешна операция и бързо възстановяване!!!