11

Аз

преди 4 години

Цецо ИнспеКторът (ЦИК), инспектирах машините и без нито един глас за нас ще спечелим изборите господин Тиквс

10

Анонимен

преди 4 години

"Аз не съм чул Германия да наема машини за гласуване"Не си, защото Германия спря машинното си гласуване след скандали за прозрачността и възможност пълни фалшификации.Накрая Федералният им Конституционен Съд удари балтията на машинното гласуване и всичките им машини за стотици милиони са за скрап.Същото както машините за много милиони Евро в Холандия, Ирландия и т.н. В Холандия техни компютърни специалисти набараха една машина и показаха какви скандални фалшификацци са елементарни.

9

До 5

преди 4 години

За 3000 малини ти трябва стая а не отделна сграда за склад. Охраната охранява сграда, район а не само една стая. Аз не съм чул Германия да наема машини за гласуване, Франция, Италия, Белгия, Дания ... хммм май само ние наемаме на цена да се купят. Схващаш ли или поне направи малко ресърч. В Интернет има всичко но иска четене.Всичко в БГ без изключение е за пари, при бедните е така. На никой отгоре не му дреме за спестявания и държавен бюджет. Мисли се само за днес.

8

Анонимен

преди 4 години

Тези същите машини ли наемат дето дадаха 9 млн лева и наема е по-висок от това да се купят? Проверете в интернет нова машина за гласуване струва на поковина ... и така се прибират едни парички на всеки 2-3 години. Догодина наема ще е сигурно 15 млн лева щото инфлация.Мафия мафия мафия мафия.

7

ОСТАВКА

преди 4 години

Нека "инспектира", че тези машини са надеждата на Боре за победа.

6

Алов

преди 4 години

След машинното гласуване отива Цецо при Бойко. - Шефе, имам една добра и една лоша новина.- Казвай първо лошата.- Нашите опоненти имат 75%.- А добрата?- Ние имаме 85%.Така ще е след изборите няма ко да се лъжем

5

Анонимен

преди 4 години

Цецо ги е пробвал още преди да ги доставят. Напред към 8-ми апартамент.Победа!

4

Момо

преди 4 години

Това с наема и покупката е спорно.Ако ги купят трябва да им се осигурят склад, охрана, поддръжка и т.н. Всичко струва пари. Не мисля, че е лесно после да се продадат. Така, че може би наемът в случая не е лоша идея, още повече, че не се знае дали ще се използват втори път.

3

Анонимен

преди 4 години

Аз ще гласувам за БСП защото искам добро бъдеще за България и топли връзки с Русия

2

бай х

преди 4 години

наем за 1 машина 3000 лв / за 1 избори цена за покупка на нова машина 4000 лв .... има ли корупция в бг ???

1

Момо

преди 4 години

Такъв проект трябва да се направи и разработи за поне година. Трябва да се тества по места и т.н. Да се анализират тестовете и чак после, ако всичко е наред да се пристъпи към сертификация.Как точно всичко това до направиха за 2 месеца изобщо не ми е ясно.