49

ЮЯ

преди 5 години

До "don"Нищо, че твоят ник е Don, изписано на латиница хххххаахахахххххаха

48

ПОТРЕС

преди 5 години

Психопатия се нарича това вашето, само за справка. Ей, откачи тотално народа. Много жалко....

47

ПОТРЕС

преди 5 години

Не мога да повярвам колко психично нестабилни хора коментират тук..... Всичките се хващайте и към Карлуково.

46

don

преди 5 години

Името на детето- Стивън,повече какво?Прости се ...ляци,гледали много американски филми.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Щом е била с татуировки, значи нищо не става от нея. Има ли човек татуировка, значи не струва и 5 стотинки.Лайнарците от България нямат стигане!

44

Анонимен

преди 5 години

"важното е да причинят болка или погуба на хората които мразят или считат че са ги засегнали"Великата политика детето да е царче и никога от нищо да не се спира води до това. Коментираха го АМЕРИКАНЦИ във форума на яхуу по сроден повод.

43

До Врачанин

преди 5 години

За тези на дългата маса с вино: "А в Банско вече вращат"

42

Сандо

преди 5 години

кво толкова станало - някава си *** изхвърла некъф си бивш затворник па той се върнал и теглил куршума

41

Анонимен

преди 5 години

Ами едната жена е цялата в татуировки пиърсинги слага си ги в носа и цялата се татуира а мъжа е стар с пари или дебела татуирана мутра с пари ако си беше избрала слаб млад умен без значение дали е безработен или с малка заплата всеки ден ще и е романтичен но не тя иска някой да я бие кефи се да я бият и тнт да си избира каквото иска но после да не се оплаква само се оплакват

40

Анонимен

преди 5 години

Вече почти няма жена която цялата да не е в някви пиърсинги в носа и разни татуировки а и си избират дебели татуирани мутри с пари или стари мъже с пари а не млади и безработни слаби и умни или с малка заплата мъже свалячи ако си избираха свалячши щеше да е хармония ама те искат мутрата да ги трепе ами ще ги трепе

39

Анонимен

преди 5 години

Щом е била с татуировки, значи нищо не става от нея. Има ли човек татуировка, значи не струва и 5 стотинки.

38

Анонимен

преди 5 години

С татуировки е така ,че е същата като него щом е с татуировки

37

Анонимен

преди 5 години

Имала е любовник .Някой който са я познавали казаха,че е имала любовник

36

статистик на прехода

преди 5 години

Не че нещо, ама качеството на човешкия материал в България пада. Деградация му викат. За успокоение - по целия свят е така. За това ще има редукция - от ~ 7 млрд до към 1.

35

бегай далече

преди 5 години

Който се е занимавал с жени знае че края винаги е лош. За това не ги усещам отдвна за човеци,ползвам ги за еван и после чао. Повече чувства имам кучето си естетствено.

34

Анонимен

преди 5 години

Човек като е изграден само от комплекси, така става... Вместо да се разделите, се трепете, уж да укротите Ид-а, ама то е временно - седмица-две... после пак старата песен.

33

Дебелогъзо ченге

преди 5 години

Ааа, аз изгорите не мога да ходя. Ще се изпотя, тахикардия, кръвното, ще колабирам.... Ще си кибича в патрулката.... Тоя като огладнее ще излезне сам.

32

Анонимен

преди 5 години

Не оправдавам убийството, но съм убеден, че жената не е била стока. Нормална жена няма да се хване с престъпник.

31

Анонимен

преди 5 години

От него още няма и следа, въпреки че МВР използва дронове и хеликоптер, за да го търси--------Мързеливите милиционери, копои на властта, да си размърдат малко дебелите *** и да го търсят по горички и поляни, а не да разчитат дронове да им свършат работата!Иначе е лесно да дремят по цял ден в патрулката и по кафенетата, или да бият граждани, когато протестират срещу управляващата мафия!Като трябва да се поизпотят малко, и да ги хапят мухи и комари, никакви ги няма

30

Врачанин

преди 5 години

Истинска история от северозапада:Влиза мъж в селската кръчма на едно село в 9 сутринта да си накупи бира за изпът( не бил тамошен). И гледа десетина човека на една голяма дълга маса пердашат червено вино с мезета и им вика: Здравейте на всички, но не е ли малко рано за вино? И един от масата: К'во рано, бе момък...в съседното село вече пеят!