18

бай ганю

преди 4 години

а защо ти или твойте компании не започнате да произвеждате? а бизнеса ти еоснован само на тънки прекупувания препродавания наеми...нонищо със истинско съдържаниелесно е да плямпаш отстрани какво да били правили бизнесите в америка но те нямакак да постигнат продукт с достъпна произведена стйност на пазара заради по високо платения американски работник спрямо китайския

17

Анонимен

преди 4 години

САЩ се превръщат в Съветския съюз и неговите проблеми.

16

Анонимен

преди 4 години

Американците ги чака глад и инфлация, обедняване. Те живеят от труда на китайците.

15

Анонимен

преди 4 години

"Толкова е лесно.." Хаха,по американски ще е лесно ,но никога няма да е толкова китайски евтино!

14

Сата НАТО

преди 4 години

Най-интересно че стане, когато китайците почнат да изгладняват и обърнат поглед към Просия. Браво, Мистър Тръмп!Так держарь!

13

Анонимен

преди 4 години

Супер сме обаче! Виждам, че имаме монтьори на коли и продавачи на вестници, които разбират икономиката повече от Доналд Тръмп. Викайте по-силно да ви чуе и да си поправи грешките, че мамата си е евало!

12

Анонимен

преди 4 години

Сащ действа винаги така - първо с някакво оправдание за икономически санкции и натиск , после тероризъм , бомби, *** и избити мирни жители, жени и деца !

11

амед до китаец

преди 4 години

долу ръцете Европа е наша, Ал лах е Велик!

10

китайец в софия

преди 4 години

Бели са ми р0би, аз карам БМВ последен модел, белгарите ми работят, аз си въртя бизнеса с китайски ***, а бели нямат вече един завод, щото били зелени. балами и ***, чак се чудя дядовците и прадядовците им как ги измислиха тези технологии и наука, дето откраднахме да завъртим нашите заводи в Китай. а туй ЕС - върха, топ глупаците се сбрали и водят баламите маси ускорено към икономическа и демографска смърт, кефче, скоро света ще е в краката ни!

9

еврожендерска Европа

преди 4 години

индустрията на ЕС - мигранти и таксуване на белите за въглеродни емисии, т.е. не просто фалшив, а несъществуващ продукт, защото въглеродният диоксид е газа на живота на тази планета, храната на растенията. 25% от парите на ЕС ще отиват за борба със СO2 в следващият бюджет, който почва да се изпълнява 2021 година - това е лудост, всъщност това е краят на Европа - финалното източване на европеидната раса преди ликвидацията й!!

8

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ше упраи работата!

7

Истината

преди 4 години

Този наистина изпростя, ами да го махат по-бързо, иначе краварите ще го закъсат яко!

6

истината боли

преди 4 години

при текущата ситуация до края на годината сигурно няма да е останала работеща фабрика в Китай, дори Китайските компании ще са принудени да изнесат производството си в 3-та страна. Идва времето на Виетнам, Индия и т.н. да се нагушат, а ЕС естествено е тоталният губищ - деиндустрализирана територия, чието местно население още не е разбрало, че за следващата 7-летка на ЕС 21-27 година гласуваха всяко 4-то евро в ЕС да отива за Парижкото Спаразумение - юдейте вече се към финалното източване!

5

Анонимен

преди 4 години

Едни и същи статии всеки ден.....

4

Анонимен

преди 4 години

Китай е огромен пазар за стоки. Когато американците вземат мерки срещу китайските стоки и затворят своя пазар, китайците ще постъпят реципрочно и ще затворят китайския пазар за американски стоки. Когато американците загубят едномилиарден пазар, ще ги заболи повече отколкото китайците. Да не забравяме и факта, че именно китайците държат по-голямата част от американския външен дълг и не се знае кога и как ще използват тоя коз в ръцете си.

3

Анонимен

преди 4 години

Митата всъщност ги плаща вносителят, след които ги начислява в крайната цена и ги прехвърля на крайния потребител. Цялата сметка ще я плати американеца, който купува въпросните стоки. Вероятно идеята е, цената на китайските стоки да стане толкова голяма, че да не се купуват и да се обезмисли вносът им, ама това едва ли ще се случи. Сметката на подобни митнически войни плащат обикновените граждани, но повечето от тях не го разбират - винаги има начини да се промие мозъка на хората.

2

Анонимен

преди 4 години

".....ще увеличи годишните разходи на едно четиричленно американско семейство със 767 долара", добре,ще ги увеличи,но нали ще има и повече работни места в страната му?Аз не мога да разбера с какво толкова демократите пречат?Каквото и да правеха, демократите поне се разбираха с европейците.

1

к0нсерва

преди 4 години

Тръмп ще събори и Китай и ЕС, а предателите журналисти продължават да го плюят!!