9

Извод

преди 5 години

Деца не учете. Бъдете подмолни със своите съученици. Вище до къде може да стигнете чрез кражба на програма от ваш съученик. Особенно ако съученика Ви е компютърен гении и най-вече ваш съквартирант в общежитието. Питайте Зукърбърк той е наясно с тия неща и как стават.

8

Ф.С.В.

преди 5 години

САЩ никога няма да посегнат на Фейсбуук -- Та това е най добре смазаната машина работеща за ЦРУ ! Фейсбуук може да събаря Правителства - може и да чете текстове с софтуеър и да вижда всякакви обществени нагласи насилие и каккавото и да е Компютрите са могъщи -програмите също - ЦРУ няма да плюе на себе си !!

7

Присмехулник

преди 5 години

по случайност може да спечелите от лотария или от тото, но няма как по случайност да станете глав. изпълнителен директор на компании, които са пряко свързани с big-brother (is watching you) и където войната е мир, свободата е робство, а невежеството е сила.и фалшивите новини на средствата за масова дезинформация са последната инстанция на "истината".

6

Анонимен

преди 5 години

Епъл да не би да не шпионира за щатите ? Защо ни се пускат разни рекламки в зависимост от нашите търсения в мрежата , това пак е вид шпионаж?Ясно е че и на тоя му е дошло времето да си ходи .

5

Гейбераз

преди 5 години

Да пусне Assbook и всички гейове от ГЕЙБ ще се преместим там.

4

Анонимен

преди 5 години

Facebook шпионира безспорно, но руските разузнавателни служби, се намесват директно във вътрешните работи на суверенни държави. Тях трябва не просто да ги разделят на съставните им части, но да ги премахнат.

3

ниманд

преди 5 години

над промитите мозъци може и да има . А фейсбук нямам !!!

2

Щерю

преди 5 години

Марк Зукърбърг е етнически евреин, възпитан и образован в еврейската вяра. Въпреки, че на практика шпионира целия свят в полза на еврейските служби, и националистични интереси, понеже е евреин - той не е никакъв престъпник...

1

Анонимен

преди 5 години

Мдаа , да си поговорим за американската демокрация и свобода .... Създадоха мастодонт сега им е неудобен. Балканите захранват с информация ЦРУ доброволно.Не използвайте американски социални мрежи.