204

Анонимен

преди 5 години

До 123Партиите,които са събрани около ГЕРБ са европейските партии,не може да обиждаш европейските партии и ЕНП,ЕНП е най-европейската партия.

203

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Полуграмотен човек ни управлява държавните пари.Освен за стадиони, сп.зали,пътища,манастири и тук там някоя...фалирала болница,тоя не си впряга...мозъка друго да прави с нашите парици.Един...показ и биене на тъпана.Изворът му на...сила е кметския пост в София.Ако на есен го загубят,тоя с партийката си е...фалирал,защото от там...забърсват милиони за преливане от...пусто е празно.На изборите за ЕП,дори и да загуби с 1-2 мандата,само ще го...премести.

202

Към 222

преди 5 години

Не в БСП, а в ГЕРБ са най-много членове на БКП, при това свързани с върхушката на БКП. Най-омерзителното е , че те сега се определят като най-големите ДЕМОКРАТИ и АНТИКОМУНИСТИ!

201

123

преди 5 години

Герб са злокачествения тумор в българската политика и всички трябва да излезем да гласуваме за да ги изхвърлим на бунището на историята. Всички ченгета, нереализирани бивши комунисти и кариеристи се намърдаха в тази измислена партия и управляват вече 10 г. в които грабежът, разрухата и бедността достигнаха невероятни размери. Стига вече.Виновните в затвора и сигурност и спокойствие за гражданите. Не може нагли, безкрупулни и арогантни хора да управляват Родината ни. За тях властта и парите са вс

200

Анонимен

преди 5 години

лустрация на членовете на бкп и възпитаници на школата в симеоново---Всички са живяли някога в социалистическия строй и не можеш да ги виниш,че са живяли по това време,те нямат вина за това,че са се родили тогава,във всички партии ще има такива хора,виж например какво пише в ПИК ,че в БСП са най-много такива хора.

199

Анонимен

преди 5 години

Гледам ,че много хора са болни от червен вятър.Докато е време-на 112 и марш към психиатрията и дано се излекувате та да си спомните или научите за червения тайфун който затри българската нация.

198

Kit Chelin

преди 5 години

Всичко започва от др. Борисоооф. Без него сме за никъде.Нищо, че за 3 г. от управлението не са направили и 10 км. от "Хемус". На приказки имаме и тунел под Шипка и сме в Шенген, електронно правителство и чакалнята за ерозоната. Замразени сме отвсякъде. Чак на 3 си мандат се досети за болницата в Ямбол и пак другите са виновни. Дали, ако падне от власт следващия премиер ще каже, че видял Хемус как свършва в една поляна и той трябва да я довършва. Само един *** като ББ може да говори така.

197

Анонимен

преди 5 години

лустрация на членовете на бкп и възпитаници на школата в симеоново

196

Учуден

преди 5 години

До До учуден чуденкоЩом искаш да дойде Нинова, гласувай за нея и не се чуди, така както ще направя аз.

195

Анонимен

преди 5 години

турски посланики се гаври с езика нитоя ако беше държавник щеше да го изрита като мръсно котеа той сие е едно наведено банкянско близаче на краварски дето чака да му напишат какво да приказва от америсанското посолство

194

Доган

преди 5 години

Бойко Методиев обещава да направи магистралата "Хемус" до Малко Търново. Предполагам, че не знае за съществуването на този български град. Все пак, Търново не е като София. Между другото, тази магистрала се строи от 80-те г. на миналия век, когато сегашния министър председател беше член на БКП-то.

193

До учуден чуденко

преди 5 години

Не се виждат вече подновените релси. Те това е българския манталитет, като види че нещо се прави, почва да налазва и да иска още и още. Абе искам да ви дойде Нинова и наистина нищо да не се строи, нищо да не се случва. Тогава нито ще се протестира нито ще се иска нещо, защото няма да има смисъл. Ей това заслужавате!

192

Анонимен

преди 5 години

бсп-то го искали в беленеама то не бсп-то - целия народ те иска в беленелустрация на всички бивши комунисти и особенно такива завършили школите на репресивния апарат преди 89 годинапърви си в списъка ако настъпи демокрацияпа и крадлив па и гьонсуратпреди изббори раздава обещания и народни паритой го бил наравил дой го бил дал айде сиктир- по-нахален от римсикия си електорат

191

Учуден

преди 5 години

До Анонимен 210А защо да няма хубави релси и БДЖ, вместо магистрали операторе на биологична единица?!

190

Анонимен

преди 5 години

Как да му обясниш на чобаннина, че за да има инвестиции в нашата изоставена държава, трябва да има пътища, магистрали. То едно си знае, да има лук, сирене и салам на масата, дотам му е мисленето! Задръстеняци някакви, много зле!

189

Янко

преди 5 години

Тука пак някакви клошари реват в несвяст, че се крадяло, че ги ограбили и т.н. А вие сте били преди ГЕРБ някакви милионери се предполага? Айде нема нужда. Гладна кокошка просо сънува, от такива сиромаси какво да ви окрадат, парцалите ли? Жалки сте!

188

Гражданин

преди 5 години

Съюза на неядящите асфалт набира нови членове! Ние шофираме автомобилите си само по третокласните пътища и през нивята, никога по тези гадни нови асфалтирани магистрали!

187

Дядо от село

преди 5 години

Това да строиш магистрали и сгради в младост , това не са инвестиции!!! Това са най-големите кражби ,Не Инвеститори, а Крадци !!!

186

Препоръка

преди 5 години

Недейте "ударно", Борисов! Защото после ще поправяме дълго и тъжно след вас. По-добре направете нещо малко, ама добре!

185

Анонимен

преди 5 години

Европейските герберски партии