65

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

64

Активист на БКП

преди 5 години

Единствената,която се опълчи на Агата ! Слава! Слава! Слава !!!

63

Анонимен

преди 5 години

е като искаш да пазим българщината, защо ни буташ към ссср? а що се отнася за турчина, нали вие бсп и сдс вкарате турци в парламента, е сега същите тия, за благодарност, чрез улусой оказват натиск!

62

Анонимен

преди 5 години

Една от основните мантри на бесепейските *** е учете руски и учете китайски. Преди година мустакатият пия ница от руското посольство подхвърли същото. Не видяхме такава реакция, макар че Просия никакви инвестиции не прави, освен в пропаганда и черен ПиАр.

61

Сата НАТО

преди 5 години

Вместо да каже едно евала и тешекюрлер за инвестицията, врачанската проста кеса застанала да лае по човека.Ай, силтир, бее!

60

Анонимен

преди 5 години

Права е Нинова. Това е България а не Турция. С какво право турци ще решават и ще се бъркат във вътрешните неща на нашата страна. Това е абсолютно недопустимо да се случва. Тук е България, тук ще се учи нашия български език. И няма да позволим отново да се подиграят с нас и с България!!!

59

Курнелия Импексова

преди 5 години

Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков и крадливо приватизира най-голямото външно търговско предприятие по времето на соца Техноимпекс, да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия ?

58

Анонимен

преди 5 години

Улусой Чакаи бе човек не знаеш ли че българския политик е роден ог.ъзен да го ш.и.ба отзад койти доиде.Не ти отказват за друго ми защото руските и аметикански *** и политцентралите им едва научиха английски и руски, че да могат да си изтеглят парите за предателството от сметките, пък ти сега искаш и турски да учат, е един език се учи поне пет години, сега точно нямат време, изчакай след изборите.А Нинова радиоточка Москва говорит.Като загуби изборите, ще направи едно щоу и Нинова офф.

57

Анонимен

преди 5 години

Русофилите тук български не знаят, а Улусой ги кара турски да учат !!!

56

Анонимен

преди 5 години

Добре поне, че руският вече не е задължителен ......

55

Анонимен

преди 5 години

До Стоп кадър ОСТАВИХТЕ ЛИ НЕЩО ОЩЕ ЗА КРАДЕНЕ БЕ ГЕРБАВЧО

54

Шопо

преди 5 години

Annenu becerlek,ага !!!

53

Анонимен

преди 5 години

Нинова все повече започва да прилича на Боримечката след Гергьовден !

52

Стоп кадър

преди 5 години

На снимката: Корнелия Нинова се готви за приватизаторски скок!

51

Анонимен

преди 5 години

A angliiskia poslanik kato vi kara da uchite angliiski, ta za kakvo vi e?! Anglia napuska, biaga ot eu i si otiva u tiah v australia i drugite ostrovi i kontinenti.....shubeto ot germania i volkswagenite e goliam strah...a vie s makedoncite li na angliiski ste si ortuvate ili so sarbite che se volite?! Uchete po malko turski ezik, dokat si piete turskoto kaive s turskata baklava i kupuvate na turski pazar turski zarzavat i turski karpuz...

50

Анонимен

преди 5 години

На снимката: Като човекоядно черноморско попче е !

49

Коце кмета

преди 5 години

Ех, Нинова е завършила НГДЕК, има и топки. Бойка пък е завършила в Банкя докато *** филии с мас, пък дали има топки, ще кажат от Анкара и Симитли. То един писател мутра вече каза, и го гръмнаха. Ама докато едната е чела на латински, другата е сричала Винету... С такива "елитни" каки начело не Ердоган ще ни се подиграва, ами и вожда Мбонго от Конго.

48

Анонимен

преди 5 години

Наскоро минах през Кърджали и обърках пътя. Спрях са питам и от възрастните жени и няколко 10-12г деца никой не говореше Български. Бях в шок. Полобението е трагично и да ви кажа до 20г нещата ще излезат извън контрол. Тогава ще е късно. Истороята се повтаря но този път няма да има кой да ни освободи.

47

Реалист

преди 5 години

Що пък не, Само, че първо в тъпата мюслимания да обявят Българския език за официален и да почнат да го изучават приоритетно, да си пренапишат учебниците по история и да добавят всичко птреди 13 век и да построят толкова църкви, колкото и джамии имат. Да махнат киртака джовърган и поставят на негово място етнически българин.

46

Анонимен

преди 5 години

Всеки,който знае Турски език се оправя по лесно и в Европа,защото там е пълно с турци дори и Немците са го признали на всеки банкомат и други такива имат превод на Турски.Само в България където живеят най =много Турци не се признават малцинствата а претенции за Европейци големи.