11

Анонимен

преди 5 години

Като всяко хлапе, съседчето не е искало да се занимава да къпе домашния си любимец и за това решило да го пусне в пералнята на съседката. :)) Сега да и благодари, че му е спестила грижите по къпането и сушенето на животинчето.

10

Обява

преди 5 години

Заменям прана змия за непрана, но запазена чанта от змийска кожа.

9

Бай Курти

преди 5 години

Това е нищо, а рашъните перат яко водка и спирт за горене, рашънките ги перат яко жагалите в задния двор до наси ране, ама не се оплакват, щото им харесва

8

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам че го казвам но горката змия.Без вина го отнесе за това че еволюцията при американците е спряла до приблизително нивото на австралопитека.Сега дегенерираха в нещо още по-назадничаво *** като глсуващите за тръмпутин.Сега трябва да изхвърлим цига.ния.та на Меркел от ЕС и да приберем американските животни, те найстина са бежанци и на никой не правят каквито и да е проблеми.

7

Перач

преди 5 години

Какво да очакваш от американец ?! Пипето им стига колкото да идат до МакДоналдс и да се нагрухтят с ГМО. Добре, поне, че е знаела как да задейства пералнята, а не я е въъртяла на ръка. Бедни, американски животинки, страдате си от местоположението и народонаселението, а не сте виновни.

6

чисто и просто

преди 5 години

Готова е за космонавт или поне пилот-изтребител.

5

Анонимен

преди 5 години

Добре, че жената не е прала на високи градуси. Иначе змията здравата се е повозила на центруфугата.

4

123

преди 5 години

Другия път да си опере котката

3

Я па я..!

преди 5 години

До да ве 1 Сигурен признак че пералните още не са достатъчно надеждни .

2

Анонимен

преди 5 години

Тази пере змии, а нашите политици перат пари.

1

да ве

преди 5 години

Ако жената е сложила и омекотител в пералнатя, ха змията е отворила уста ха е правила балончета като децата ха ха ха :) !