352

Наблюдателен

преди 5 години

Да питам?Ние във Враца да започваме ли да учим турски? Само да му кажа на тоя ибрик,ако не знае ,че във Враца ибрици наяма,не е имало и никога няма да има.И тоя завод така както го вдигнат така за една нощ ще изчезне.

351

АВС

преди 5 години

долу пдписаните защо създаате омраза между българи и бг-турци говерете проти улусой а не срещу бг -турци

350

Анонимен

преди 5 години

посланника е прав - турския и руския ще стават все по-популярни в задунайската губерния

349

Горан

преди 5 години

Значи, като го слушам Бойко, и се питам: Абе, аз и тоя човек в една и съща държава ли живеем!?

348

хм

преди 5 години

Сега, когато някой каже, че Турция е богата, отговарям му - ще се учудя, ако е обратното. Цели векове е грабила от балканските държави, ресурси, човешки и природни. Робство е имало - след като роби са се продавали в Цариград. Златото на българските царе, всичко ценно от дворците у нас. Всичко това е в Турция, която е яла в ресторанта и не си е платила сметката. И рано или късно ще си плати.

347

ИСТИНАТА

преди 5 години

Напротив, господин Улусой. В Турция да учат български. Тъй като не сте си платили за ограбването на България 5 века, имате две опции: 1. 500 години българско робство 2. Изчезване на Турция. Знам, знам, горделивото ви съзнание не допуска това да е възможно. Но един ден ще трябва да изберете между тези две опции. Не сте си платили историческата сметка. Мразени сте. Дори който се страхува от вас, мрази ви. Което убива.

346

Анонимен

преди 5 години

Боко не се прай на мъж. И семейството си готов да продадеш на хамериканците, тръгнал акъл да дава.

345

Анонимен

преди 5 години

Родните руски подгъзници бълващи фалшиви новини пак се проявиха.Същност турския посланик никога не е казвал такова нещо.

344

въпрос

преди 5 години

Щом ще си говорим по този начин, самият турски посланик говори ли български? Или го мързи да научи езика на държавата, в която работи?

343

Защо?

преди 5 години

Защо българските граждани с турско самосъзнание трябва да учат турски?ЗАЩОТО НЕ СА ТУРЦИ!!!През 1850 година след епидемия от ч*у*м*а измират всички турци по българските земи. Българите остават, защото са имали религиозна култура, останала от езическо време, че трябва фамилиите да се отделят от всички останали около фамилен извор, за който младежите са се грижели да не се заблати.След епидемията султана заселва тук азери, чеченци и татари, избягали от Русия след Кримската война-нашите "турци".

342

Странно

преди 5 години

Когато ръководството на една държава не дава правилни съвети- отвън ще почнат да ни дават съвети. И няма какво да се правим на обидени. Дават ни съвети за *** ценности, да приемем гнусната ИК, дават ни съвети за стратегии за децата ни/и тяхното отнемане/, дават ни съвети какъв език да учим.Премахнаха турското робство от учебниците,Ботев,Вазов,Батак.Защо? Защото институцията държава НЕ дава правилните съвети. Не прави правилните неща за хората! Толкова ли е сложно да направиш правилното?

341

Анонимен

преди 5 години

Лелее, станал е огромен! Тежи тройно на нормален човек. Бойко, пОспри малко ранътъ... Това свръхтегло не е добре за сърцето!

340

Милен

преди 5 години

Браво на Борисов железен е!

339

don

преди 5 години

алоо,ре з аците,като ви е много мила Турция,правия път и там.Тука никой няма да плаче за вас.Така че,без много пяна можете да сте щастливи в Анадола.

338

СПИРАЧНА СИСТЕМА

преди 5 години

това е много готино! ново съжителство!!! животът ще бъде много добър.

337

Анонимен

преди 5 години

Бойко защо си му се сопнал на тоя посланник, сега БСП ще станат туркофили само и само да могат да ти опонират. Така и така се разбират с ДПС.

336

bah

преди 5 години

Бойко Йокозуната, вземеш да отслабнеш малко бе човек, кво ядеш станал си 240кг. виж човека до теб изглежда като детенце

335

Гай Ганьо

преди 5 години

Веднага марш в Турция на посланика и връчване на протестна нота. Официялно извинение. Да живее Велика България.

334

бай х

преди 5 години

ако българска фирма направи фабрика в турция и бг посланника каже в Учете български какви ще са последиците ...??

333

ха-ха-ха

преди 5 години

Дебелия пожарникар трепери за властта и ни разсейва с някакъв турски посланик.В същото време щедро раздава нашите пари в отчаяна предизборна треска.След 26 май ще стане подсъдим и кухата му глава го усеща.