80

Анонимен

преди 4 години

НА ТОВА КОРИТО ЕДИН КОНТЕЙНЕРОВОЗ МУ СТИГА!

79

Анонимен

преди 4 години

Той не е само невеж. Той е и гл,упав.

78

Анонимен

преди 4 години

Слава Украина !! Град Хишам обл.Дейр ее Зор -Сирия .

77

Ваня

преди 4 години

До Анонимен-82: Тина колко години си! Или просто си невеж?!

76

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германия: На руснаците не им трябват самолетоносачи!

75

Ваня

преди 4 години

До Сата НАТО-41: А кой е победил Хитлер ???

74

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСащ са презирани в цял свят. Европейците масово не могат да ги понасят. Били спасили Европа, о не, ще се разплача от умиление. Единствено са си гонили собствените интереси. Отвориха втори фронт за да вземат парче от баницата. Превърнаха разрушена и задлъжняла към тях Европа (и Япония) в своя колония. Сега налагат мита на Европа, Канада, Япония. Егати съюзниците. Циврят денонощно срещу Русия и Иран защото им се опълчват. Когато се разпаднат цял свят ще си отдъхне с облекчение.

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Пишеш на Гов НАТО. Губиш си времето, няма да те разбере. На декортикирани хапчета не помагат. Само онази с косата ще го оправи.

72

Анонимен

преди 4 години

Ти знаеш ли какво е "амфибия"? Баси неграмотника, бих те изхвърлил моментално, да отидеш да бачкаш в "Чистота"! "Арлингтън" (който не е на снимката!) е десантен кораб, а не амфибия!

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Какви самолети правят иранците ли? Да не седна да ти ги изброявам, бе мързеливецо! Отвори Уикито и сам виж. Правят няколко техни самолета с руски или други двигатели. Имат и опитен екземпляр на проектиран по стелтс-технология. Имат много от най-скоростните американски F-14 Tomcat, френски Миражи, руски МиГ-29, китайски, канадски и техни. Минус за авиацията им е, че имат много разнороден парк. Чети,то сляпото окато прави!

70

Анонимен

преди 4 години

Първо се издавиха самальотите на Кузя. После и той ритуално се самоудави на дока при поредния опит за съживяването му. Бас правя, че ще отиде са скрап.

69

Анонимен

преди 4 години

На това краварско корито и един "Калибър" му е достатъчен,който може да бъде изстрелян от най-обикновена гемия,покрай която краварското "страшилище" може да мине,без да разбере,какво го очаква!Май скоро не само ще се перат памперси,но и ще се събират останки от корито и кравари,за да попълнят музеите на нечовешката наглост,заради "интересите" им пръснати по цял свят!Скоро светът ще подпука интересите им по света и ще им ги напъха в тъпата краварска територия,та да миряса всичко!

68

Неизбежно

преди 4 години

Пак ще хвърчат ***,джапанки и потури във въздуха!

67

Анонимен

преди 4 години

Има на север от нас :) Всяка държава "приятел" за тях от 100 год на сам е окопирана и бедна. САЩ има десетки съюзници и уважаващи ги. Единствените борещи се да махат това проклятие комунизъм от лицето на земята. Успех още малко останаха ! Единствените спасили Европа от хитлеристка германия, единствените противопоставили се на Японската империя , единствените имащи ***. Вие си блеиитее скоро турците като почукат , ще ви видим какви мъже сте . Най вероятно женки.

66

Патриот

преди 4 години

Няма по -гнусна и ненавиждана държава от ФАЩ!

65

Анонимен

преди 4 години

Най гадните в окръга - Ираанн. Само тояга

64

Бонобо

преди 4 години

До Панталей Партизанина"Кузнецив " е на док на основен ремонт. Така, че няма да е виновен за увеличеното количество пампелрси в US Marine. Той е самолетоносещ тежък крайцер, въоръжен със страховити ракети "Калибр", "Гранит" и "Оникс". Димял бил, да, димя, за да отвлича вниманието на натовските тыпанари и преведе под себе си две подводници..Руснаците хич няма да се стараят много с него, няма да му монтират ядрен двигател. За тях той е повече средство за тренировка на бойни морски пилоти.

63

11

преди 4 години

И повече пампърси и гъзна артия да си земат.

62

Ludoto Lenche

преди 4 години

...na sveta otdavna veche sa mu omraznali tezi " amerikanski interesi " !!! Vreme e za Amerika da proumee,che ima prichina sveta da gi mrazi I nenavijda !

61

Ехаааа....

преди 4 години

...яко миролюбие ще падне в региона!