57

Анонимен

преди 5 години

Ако Чингис Хан беше жив, от тия тримата само очилата щеше да свали, че струват колкото 12 бързоноги коня и останалото саде дреите, селфундерите и чипиците на кайма за ГуцеКомплекс Беляне за доизхранване на гарите

56

Анонимен

преди 5 години

Опасни мошеници, мафия!

55

Анонимен

преди 5 години

Жив да го ожалиш.Тоя най-много го е страх да не падне от власт.Не бой се,бе Порожанов.Нищо няма да ти се случи.Нали прокуратурата е ваша.Да е осъдила някой до сега?Нееее,няма и да ви осъди.За това безхаберие и прокурора е за съд,ама нали си нямаме някоя Кьовеши,така ще я караме.На някои им подават оставките,други ги покриват,трети ги пращат в Брюксел за "наказание"(Л.Павлова).

54

Анонимен

преди 5 години

Още ли има *** които да вярват в ГЕРБ. Опитаха два пъти и не изкараха цял мандат сега третия път с нова шайка и пак няма да изкарат. Неспособни са видя се.

53

Анонимен

преди 5 години

тоя ще излезе голям ПОРожанов. къщите за гости проспал, сега и декларация не желаел да подава за лицето, с което живеел на съпружески начала. голем пич го раздава. пожарникаря няма ли да се намеси или чака разрешение от доганчо и прасевски за тоя кадър? мила родна картинка.

52

Анонимен

преди 5 години

не желаел да бъде публикувана информация, абе кой го пита дали желае или не? след като е на висш държавен пост е ДЛЪЖЕН, не е въпрос на желание. той може да не желае изобщо никаква информация да не подава и да си цоцка милиончета под масата. пълна клептокрация ни управлява. съсипаха държавата

51

Анонимен

преди 5 години

КАТО ЗНАЕВ "ВИСОКИТЕ МОРАЛНИ СТАНДАРТИ" В ГЕРБ, БИ СЛЕДВАЛО ПОРОЖАНОВ ДА СИ ТРЪГНЕ.ОБАЧ(Е ПРОБЛЕМИТЕ СА ДВА: 1. Трябва съгласие от Сараите2.Порожанов знае много неща за целия "елит" на ГЕРБ и мчоже да се разприказдва.3. Борисов вече трудно намира кандидати за министри.

50

Анонимен

преди 5 години

Този юнак е лично назначен от Шиши и Доган, така че Боко не може да го пипне без да вземе благословия от сараите.. Фонд Земеделие е на ДеПиСе-то, както го наричаше Митоди..

49

Анонимен

преди 5 години

Предизборния пр и паника са жалки.Шефът на компи , доказан мошеник, дава рапорт срещу друг мошеник на база някаква декларация. Тази агенция ако само това може да даде като информация за какво е създадена??? Тази "информация" може данъчните да я дадат. Въобще циркове .Винету да беше дочел книжката поне, ама го е домързяло и гледал филма, затова и останал съвсем ***.

48

Анонимен

преди 5 години

Колко удобно. Не желае да подава декларация... лице на семейни начала... а от какъв пол е лицето? Сигурно и това не желаят да декларират?

47

R

преди 5 години

До ГЕРБ с/у ГЕРБМного ми е интересно, къде сте се учили на четмо и писмо. Даскалът вероятно е положил неимоверни услия да ви вкара нещо в главата, но явно не му се е получило. Явно, освен да ви накара да научите азбуката, друго не е успял....

46

BigDick4you

преди 5 години

Тея какво пак де опитаха да кажат в тази статия!?Има или няма несъответствия!?И от какъв *** е "съжителят"на другара,че не му споменават дори биологичния пол?

45

гражданин

преди 5 години

Интересно колко ще продължи този фарс? Всички знаят, че царят е гол, но .... бат Бойко трябва реши. А как ли ще го накаже нашето справедливо правосъдие. Както видяхме колко смели и безкомпромисни са достолепните ни съдии с казуса Иванчева, тук ще трябва доживотна присъда.

44

До предния смешко

преди 5 години

За какво да го арестува? Би ли обяснил какво разбра? :)

43

Охобохо

преди 5 години

Сега тоя ще го арестува ли ЦЦ с някой нахакан прокурор и думите:''На коленее ти си абсолютен престъпник!''?Или за гербаджии не се прави с този аршин?!

42

ГЕРБ с/у ГЕРБ

преди 5 години

Верно бе, БКП(р) да зенмат властта и да конфискуват шайните и пигсите от веко сел за да ги закарат в Белене и Скравена, шо ГЕРБ треа от тикви на гуце месо да се реализират. После кат ше си наприне СДС, и ГЕРБ ама от нов тип. ГЕРБ без пипони, кратуни и компири.ГЕРБ е нашият освободител от робството в което сегашния ГЕРБ ни набута

41

Има ли един читав?

преди 5 години

Разбра се, че всички в ГЕРБ са мошеници, щом тарторите им са такива! Който и да вземат и го разровят, все далавери излизат, един краде апартаменти, други суджуци, трети пари и влияние, защо се чудите защо сме на това дередже? Затова се ослушват като гугушки, защото знаят колко са ос.рани до ушите! България ще се оправи на кукуво лято, пак такива си изберете, за да я довършат!

40

Анонимен

преди 5 години

Ако всеки гербав крадец имаше желание за секс на една трета от алчността за кражби, то тогава България би била най-развратната държава в света!

39

Милен Илиев Минков

преди 5 години

България,. Ще- озвучи, Европа,...Със, фамфари, и, военни- учения......

38

Анонимен

преди 5 години

Бойко ще свърши като Луканов !