6

Анонимен

преди 5 години

Хора защо сте толкова злобни?? И защо все още вярвате на написаното от неграмотните и неинформирани "журналисти", които за рейтинг на глуавият си сайт очернят реномето на една вече покойна женица, която няма как да се защити. Сведете глава и си мълчете, а не бързайте с изводите и плоските шеги. Грозно и неморално е. В тази статия има 3 - вече потвърдени лъжи! Не злобейте а мислете.. Че все повече мисленето не ни се отдава на нас българите

5

щирлиц

преди 5 години

извършено от ревност или ИЗНЕВЯРА? всеки мъж има чест и достойнство, ако се е забъркала в любовен триъгълник значи вероятно тя не е била стока.да го беше оставила и да продължи със другия.

4

Дддф

преди 5 години

Поне някои услуги ще са й безплатни-ирония на съдбата!

3

Анонимен

преди 5 години

На семейни начала е живял с нея и какво си е мислил че няма да се шие с други ли. Те тези дето имат църковен брак се шият та тази ли. Трябвало е повече внимание да и обръща в леглото и нямаше да се шие с други. Кой знае какъв сеяндурин е с две гънки в чутората. Защо я убиваш нямате брак зарязваш я и се спасяваш. Когато няма самочувствие на мъж така се получава. Комплексиран от всякъде.

2

Самун

преди 5 години

"мила сестричке..", фейсбук......Всичко е ясно!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

УБИЕЦА НА МИЛЕНА Е МЬЖЬТ И БИВШ ЗАТВОРНИК КРАДЕЦ И СКАНДАЛДЖИЯ