39

Ханибал

преди 4 години

Дай боже още 1000 пъти по толко нажабурени ***. Не ги искаме и не ни интересуват!!!!!

38

Анонимен

преди 4 години

Е, и какво от това ?

37

Антитолераст

преди 4 години

Странно, нещо не излезе както трябва, ще публикувам пак:Удавени, катастрофирали или просто пребити при.мати - ммм, такива новини ми оправят деня !

36

ваню хокинг

преди 4 години

Язък толкова инженери и лекари загуби Европа!

35

Анонимен

преди 4 години

Tova sa bili frenski grajdani s frenski koreni.

34

Гледна точка

преди 4 години

Човешкият вид е все още животински вид. А в природата оцелява по-жестокият, по-силният, по-хитрият.Хората като цяло не би било удачно да се слагат всички под общ знаменател. Най-малкото защото има 6 различни раси и множество под раси. Всеки човек е индивидуалност, един чете повече, друг спортува повече. Всеки е поставен в различни условия и има различни предпоставки за развитие. Много важно е обаче, човек да може от негативизъма, да си "вади" позитивното и градивното.

33

Гледна точка

преди 4 години

НИКОЙ НЕ БЯГА ОТ ДОБРОТочно така! Миграция винаги е имало и в нея се крие част от прогреса на света. Дали бягаш от война или си принуден от обективни причини няма значение. Имало е голямо преселение към Северна Америка. Коренното население на Австралия и Нова Зеландия са абуригени, маори и още няколко племенни групи, всичко останало е мигранти. Най-вече каторжници (не сирийци). Сега къде са те къде сме ние с нашата 1400 годишна история!?

32

ууу

преди 4 години

До Гледна точкаЧовешкият вид е все още животински вид. А в природата оцелява по-жестокият, по-силният, по-хитрият. Ценностната система, която пропагандираш в съвременния свят е завеса зад която се крият най-различни интереси - но не и в полза на нуждаещите се за съжаление. Пари, мъни, деньги - това е днес светът - и войни, грабежи, миграция, глобализация.

31

Анонимен

преди 4 години

Fake news.

30

ТО

преди 4 години

ГЛЕДНА ТОЧКА Е ПРАВ БОЛИ ЛИ ИСТИНАТА БОЛИ НО Е ФАКТ ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО

29

Гледна точка

преди 4 години

Вие сте кастpирани откъм ценностна система!Злобни, нагли, аморални! Скоро ще фъркате към рая, виждам аз!

28

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

НИКОЙ НЕ БЯГА ОТ ДОБРО

27

ууу

преди 4 години

До Гледна точкаМоже би трябва да уточниш - чий бог? Тълкуванията за мераците на боговете са различни. А и сам казваш "Човек е добре да живее тук и сега". А бог в нашата реалност не съществува - той е имагинерно понятие, което раздава правосъдие в бъдещето. Противоречиш си, объркан в толерастията. Пример е нашият народ - спасили сме циииганите и ееевреите - и сега ни се качват на главите. Толерантността е слабост, породена от криза в обществото, или от исторически обременена нация.

26

Гледна точка

преди 4 години

Никога не съм убеждавал, че Бог няма!Казах че Бог е събирателен образ за нагледно обяснение на обикновеният човек за висшата сила.

25

Анонимен

преди 4 години

До Гледна точкаАбе ***,нали вчера ни убеждаваше че няма бог............................

24

Гледна точка

преди 4 години

Не очаквайте да сеете тръни, а да берете цветя!Това трябва да ви е като закон Божи!

23

Гледна точка

преди 4 години

Ще започнат да правят, когато се огледат в Европа и когато започнат да предявяват претенциите си - религиозни, политически, икономическиЧовек е добре да живее тук и сега. Миналото е минало и никога няма да се върне, а бъдещето е в знанието само на Бог. Така че това "ще" е несъстоятелно. Ние можем да предполагаме, но никога не можем да сме сигурни, за начина по които биха подходили. Защото един човек попаднал в коренно различна среда, обикновено се променя коренно.

22

Анонимен

преди 4 години

Няма да попаднем, щото ние първо ще се бием, ако трябва, второ ще бягаме ПО ЗЕМЯ. Няма да се удавим, споко.

21

ууу

преди 4 години

До Гледна точкаПрав си, но засега нищо не са направили. Ще започнат да правят, когато се огледат в Европа и когато започнат да предявяват претенциите си - религиозни, политически, икономически. Затова изобщо не трябва да се допуска, да имат достъп до лодки. Да си стоят у дома, а не да се размножават като скакалци.

20

Гледна точка

преди 4 години

Мисля си дали един ден, ако на вас се случи да попаднете в тяхната ситуация, дали ще разсъждавате по същия начин. Сега сте силни (зад телефона) и дори нагли, но тогава съм сигурен, че ще сте като препикани мушката.Вие сте нагли, защото аз никога няма да кажа дори за Путин, още по-малко за руснак:"да мре...". Как може да сте толкова жестоки и първични? От къде тая злоба у вас не знам!Вие нито познавате хората, нито те са ви направили нещо! НЕКА БОГ Е С ВАС!