9

Анонимен

преди 5 години

"Не осъзнава мотивите за това което е направил ... ?" Е,тогава какво е осъзнал?

8

славно бъдеще

преди 5 години

С този си стаж ще става за политик след време и може я кмет, я министър да го изберат.Само търпение му е майката,малко връзки,едно рамо и току виж изгряла нова звезда на политическия небосклон!

7

Алберто Сантофимио

преди 5 години

Има още пет години, за да осъзнае мотивите за своето криминално поведение. Не му отнемайте този шанс. Ако и след това не ги осъзнава може и още.

6

Салеме

преди 5 години

Как може да го защитавате тоя?Взе 6 човека за заложници,с оръжие и охранителя едва прескочи трапа.Остана инвалид з цял живот.Вие нормални ли сте?Ами ако бяхте вие или ваши роднини?

5

жонито

преди 5 години

А бе щом след всичките тези простотии го чакат" да се поправи",това значи,че или нашите правосъдници пет пари не дават за никой и нищо,или я карат още по комунистически,което е слабо вероятно!Това ми напомня за оня "социално слаб"съдия,дето цялата гилдия му се възхищаваше за нахалството!

4

до кога?

преди 5 години

Жалка картинка е "правосъдието "у нас тези който обраха държавата и народа и техните помагачи от съдебната власт на свобода и тънат в разкош а този *** в затвора....

3

Стратег

преди 5 години

Пич не моли за милост евреите, те са безмилостни към гоите. Просто гледай, следващият обир да бъде суперуспешен - да не намерят нито теб, нито парите ти. Евреите, вервай ми, ще вият на умряло години анред за тия пари и ще ощавят още по-здраво нашите селяни прости;))), овчици витороги

2

Анонимен

преди 5 години

да беше убил Някой щеше да е на свобода досега някой управляващ ще се обидил че иска да му вземат парите

1

Анонимен

преди 5 години

но все още не е осъзнал напълно мотивите за криминалното си поведение..................като тръгнеш да обираш банка, какъв може да е мотива ти, освен да тръгнеш да обираш банка . но за това,че се е подготвил и с оръжие, че стреля по човек, че взе заложници - едва ли ще го погалят.