48

Анонимен

преди 4 години

В коментарите по-долу троловете на ГЕРБ почти са успели да си създадат паралелна вселена :)

47

Анонимен

преди 4 години

Ами виж какво бе другарю Срадев, говори там с Милиончева тоя път да не печата бюлетини като в Костинброд и готово.

46

пак ли този

преди 4 години

И като иска? Какво от това? Все празни приказки. Нещо да е направил? Този съпруг на Деси е изпразнен от смисъл. Айде да минат европейските избори че да проведем и избори за президент на България.

45

ДртПрч

преди 4 години

Хм! Ами Радев да вземе да поиска и по-малко дъжд през уикенда, че ни е малко хладничко! Айде, давай, др. (п)Резидент!

44

sofeto

преди 4 години

Ще гласувам с недействителна бюлетина защото са ми противни и съм против, един читав няма!

43

аритметика

преди 4 години

Радев поискал ...по-малко НЕВАЛИДНИ бюлетини..?! това го тълкувам така:Ако има примерно 10 невалидни б. то ЦИК да ги обяви за ВАЛИДНИ, а ако числото 10 умножим по 1000 ще станат невалидните б. с 10 000 по-малко, а валидните..с 10 000 повече и така и процента на гласувалите ...глей ся и той се увеличава...ами ако 10 000 го умножим по 10....бреййй ще се получи 100 000 по-малко невалидни бюлетинки..ЦИК много работа ще има

42

До 53

преди 4 години

А пък Бойко Тлъстия не може да направи дори едно набиране.

41

Руми Радев за смях..

преди 4 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

40

Ама

преди 4 години

и вие продължавате вече 30 години да гледате на това като мача Левски - ЦС КА!Крайно време е да излезете от наивитета синьо/ червено и да разберете, че системните партии БСП, ДПС, ГЕРБ имат общ генезис - ДС! Вече се оядоха и изтъркаха старите муцуни! Срамота е да гласувате като зомбита за статуквото! Осъзнайте се вече сте на 30, ако хипотетично сте родени в зората на демокрацията 1989, е нямате нужда от попечител!

39

Анонимен

преди 4 години

Много иска тоя президент и все не е удовлетворен. Хем го иска, хем не му стиска.

38

Анонимен

преди 4 години

Все пак Президентът е избран на преки избори от 3.5 милиона българи.Докато за ГЕРБ всички знаем как дойдоха на власт и кой ги подкрепя.

37

Анонимен

преди 4 години

Биволъ направи инвентаризация на облажилите се от къщите касички за гости, по които се откраднаха над 100 милиона лева през държавата при тази власт нейни представители. Става въпрос само за представители на ГЕРБ и ДПС, което още веднъж доказва вече явната им коалиция, по един човек има от НФСБ и един от БСП, но в града на еврокомисарката Мария Габриел, където най-голямата поръчка за над 1,6 млн.лв. отиде при близкия до Цветан Цветанов бизнесмен Шапката, парламентарен сътрудник на групата на ГЕРБ в този парламент, неотдавна облажил се с дадена по специална покана поръчка от 6,4 млн.лв. за об

36

Румен Пъпеша

преди 4 години

От вас Цика-джиите очаквам пълна победа на наште другари като по бай-тошево време - поне 98%. С биесепето напред към Масква.

35

Анонимен

преди 4 години

Иска да каже на цвъко да не припарва до Костинброд.Обаче па погледнато от друга страна при това положение герб губи изборите.

34

Само питам

преди 4 години

Де е цецу

33

професионалист

преди 4 години

Радев е напълно прав,но цвъки-асансьора ще въведе иновационна форма на фалшифициране на и збирите и с вожда ще довършат почти загиналата ни Родина.

32

Анонимен

преди 4 години

До 30. Костинбродският печатар се казва Бареков. Питай Станишев и Доган.

31

Цецо Пъпеша

преди 4 години

Боко, нема да се плашиш. До тебе съм. Като баща си ми.А аз като твое дете.

30

Евроизбори, 2019

преди 4 години

Главата на държавата е по-важна от главата на правителството. Все пак, в правителството все още са по-малко българи отколкото в държавата. Освен ако всички не станем министри в третото правителство на Методиев Борисов.

29

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ-гастроезофагеална рефлуксна болест.