7

БПФ

преди 4 години

До Питам сеСамо дето "точковата система" дава приоритет именно на тия, дето не работят и не плащат данъци - тоест на ХЪХPEЦИТE, защото трябвало да се "интегрират" !!! Който не вярва - да намери системата и да я прочете. Това е чиста проба дискриминация на децата на нормалните хора !!! Фъндъкова - в затвора !!!

6

Анонимен

преди 4 години

a, te sa gi prodali veche na svetovnata borsa

5

КАЖЕТЕ ИСТИНАТА

преди 4 години

ЗАЩО ВЕСТНИКА МЪЛЧИ-ПРОБЛЕМЪТ ИМА ИСТОРИЯ И ИМЕПРОБЛЕМЪТ ИМА ИМЕ: СОФИЯНСКИПОМНИТЕ ЛИ КАК ТОЙ "ПРОДАДЕ" СОФИИСКИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ЗА "ЖЪЛТИ СТОТИНКИ" НА СВОИ ХОРАТОВА БЯХА ПОЧТИ НОВО СТРОИТЕЛСТВО.МОДЕРНИ СГРАДИ В ГОЛЯМИ ТЕРЕНИ В СКЪПИ СТОЛИЧНИ КВАРТАЛИПОТЪРСЕТЕ МУ СМЕТКА -ОСЪДЕТЕ ГО.АНУЛИРАЙТЕ ПРОДАЖБИТЕ -ВЪЗСТАНОВЕТЕ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ПРОДАНИ/ПОДАРЕНИ ГРАДСКИ КЛОЗЕТИ НА "РОМИ"-В СОФИЯ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗЕЦ ИМАШЕ МРЕЖА ОТ ОБЩИНСКИ ГРАДСКИ КЛОЗЕТИ-КЪДЕ СА И ЗАЩО СЕ ЛИКВИДИРАХ

4

Анонимен

преди 4 години

И САМО АКО ОСТАНАТ НЕЗАЕТИ МЕСТА, тогава да приемат деца на онези, които не плащат нищо за ясла и градина.Да не се забравя, че детските ясли и градини не са благотворителни дружества, а са институции, създадени да бъдат в помощ на работещи и учещи родители!СТИГА ВЕЧЕ благодеяния, с които да облекчаваме живота на безотговорните и наглите!

3

Питам се

преди 4 години

В столичните детски градини и ясли, колко от местата са заети от децата на онези, които по закон не плащат нищо за това, че детето им е в ясла или в градина, а освен това нямат и ден трудов стаж, нямат образование, не мислят да започват работа, нито пък някога са внесли дори и един лев данък?Редно е най-напред да бъдат приети децата от онези семейства, в които работят и двамата родители. Ако останат места, да приемат и онези, на които работи само единият родител.И САМО АКО ОСТАНАТ СВОБОДНИ ...

2

Анонимен

преди 4 години

Ако питате кметицата всичко е супер . Как не ги е срам не стига ,че нямат раждаемост с и тези които имат бели деца искат да ги съсипят.

1

Анонимен

преди 4 години

Ще им се спрат детските по заповед на Каракачанската конвенция.