4

Фармацевт

преди 5 години

До 2 Ако имаш тия заболявания, като тия изброение от теб не се взима, приема на триптани може да се замени като добавки с Л - допа на хая лабс. За лечението ти на мигрена с високо кръвно може да се даде например двойна доза само налгезин и и след 5 - 6 ч да пиеш още едно от 275 мг но като профилактика. Избягвай аулини и паракофдал. Второто ще ти влоши кръвното заради кафеина в него, дпугото ще ти скапе черния дроб.

3

Анонимен

преди 5 години

До ФармацевтЩе прокопсаш с хедана.Аз като го пиех и получавах възпаление на червата.А никога преди това не съм имал такива проблеми.А и хедана облекчава главоболието,ама кръвоносните съдове продължават да пулсират.Ако бях разчитал на лекарства,досега да съм умрял-толкова страшна ми беше мигрената.Излекувах се с акупресура.И сига като ме заболи глава си правя масаж на определени точки и главоболието си заминава.

2

Анонимен

преди 5 години

До: фармацевтАми ако пия 5-HTP съставки и имам тенденция към високо кръвно?

1

Фармацевт

преди 5 години

Елименсарно е тва. Взимаш един хедан от 100 мг и налгизин от 275 мг. Пиеш едно слдно след сруго по едно хапче от две и си готов. Ако мигренозния пристъп се повтори и ако има пулсации тогава пак се повтаря схемата. Налгезина се добавя към хедана само ако първия обикновено не е достатъчен за овладяване на пристъпа.