59

Анонимен

преди 4 години

Тарамбуката му каза на Ким унищожи си всичко и след това ще видя дали ще ти премахна самкциите. Как мислите дали Ким е толкова Умен че да си нареже ракетите както едни сеяндури в БГ ги нарязаха. На Тарамнбуката номерата са ясни на Ким затова ще продължава да го държи на нокти и в поза партер с разтворени бузки.

58

Анонимен

преди 4 години

Сега и да монтират няколко ядрени глави на тези ракети и за САЩ всичко приключва. С една такава заминава цяла ударна групировка на терористичната държава САЩ.

57

Анонимен

преди 4 години

ми правилнорумъния си внесе американски ракети - ние протестирахме ли направиха си бази за без пари протестирахме ли - не и сега корейците криви

56

Анонимен

преди 4 години

Обратното, Сащ имат нужда от постоянни врагове защото цялата им псевдоикономика и кастово общество се крепи на военнопромишлената индустрия. Северна Корея не е нападала никой от 50-те насам. Докато краварската агресия е без аналог. Няма друга държава която да е водила толкова много войни за същия период от време. Няма и друга държава която да е използвала (два пъти!) ядрено оръжие срещу цивилни. Краварите са много по-човеконенавистен режим от Северна Корея. Държавата с най-много затворници.

55

Сгрешили са адреса

преди 4 години

Според американците, преговори е когато ти казваш какво да става, а другите слушат и изпълняват. За целта обаче, "лидерът" им трябва да се казва Боко Ръ Боко.

54

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА истината е, че СК режим съществува благодарение на омразата към САЩ. Просто Кимчо има нужда от враг за да поддържа власт.

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"краварите" ако искаха да правят нещо в СК имаха 50 години на разположение.

52

Анонимен

преди 4 години

Азиатские диктаторски клоаки се поддържат. Нормално.

51

Анонимен

преди 4 години

Режимите в Азия стават сговорчиви единствено пред силата. Всякакви опити за преговори без прилагане на сила са обречени на провал и загуба на време.

50

Анонимен

преди 4 години

Прасчо и Дончо няма да останат приятелчета. Докато Китай и Русия тайно подкрепят Ким, той си прави каквото си иска с янките и ги върти на малкия си пръст. Днес едно, утре друго. Направи ги за смях. Както ги направиха за смях в Сирия, Афганистан, Виетнам, Венецуела.

49

Анонимен

преди 4 години

До 53 Да допълня...да допълня , че животът е пълен с изненади и никой незнае какво миже да се слуци днес, утре и тл нл

48

Анонимен

преди 4 години

Корейците разбраха, че кравите ги люлеят.

47

Анонимен

преди 4 години

Севернокорейският лидер постави под въпрос добрата воля на Вашингтон. Той зададе този въпрос директно и получи мъглив отговор."Добрата воля" на Вашингтон била да иска унищожаване на ЯО на КНДР, но да не даде нищо в замяна или да даде демократизация в обозримото бъдеще.

46

Анонимен

преди 4 години

Внесла е! Така, че умната!

45

Каквото е България

преди 4 години

за САЩ, това е Северна Корея за Русия, все палета които лаят по заповед! Нашите сделки за самолетите, не са по различни от корейските ракети. Нареждат ти, купуваш, особено слу.ги като Боко!

44

ЦРУ

преди 4 години

Ще истрелва ракети ..ще радва раята . че дажбите спаднаха на 300 гр. на ден ! Като няма хляб - зрелища !

43

Внесла...

преди 4 години

Ми от къде да ги внесе другаде...:))

42

Ф.Е. Джержински

преди 4 години

РФ изнася непреработени природни ресурси, устройства за изтребление, а в политически контекст тероризъм и идеологическа диверсия. Във вътрешен аспект телевизара доминира хладилника. чебуРашките даянат основно на самагон и пропаганда. Да живее другаря Пътников !

41

Анонимен

преди 4 години

Ами как няма да се откажат от преговори с краварите. Няма как да само да даваш, а в замяна само усмивки и похвали в туитър да получаваш. Това не са преговори, а се казва рекет. Вие направете тези неща, пък ние ще видим по-нататък какво можем да направим в замяна.

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Ха.............че откъде-накъде са л-ъ-ж-и???? ЧИСТА ИСТИНА!!! Даже не "почти всички", а ВСИЧКИ!!!