3

Анонимен

преди 4 години

За да отслабнете без обратен ефект, е полезна да седите по-малко. Не защото от седене не се усвоявали достатъчно калории, а защото при прегъване напред се влияе отрицателно на функцията на червата, включително на дебелото, и организмът не се пречиства ефективно. Полезно е да се стои в пози, които извиват тялото назад. С което се активизира дейността на червата, а също се подобрява положението на костите в кръста и малкия таз. Помага и за нерви. Там е и енергийният център на агресията.

2

Анонимен

преди 4 години

1кг мазно са си 7000 калории. Ако дневно сте в дефицит от 500(което е много, ама много грубо за обикновен човек, който не е свикнал със спорт и гладуване) за 14 дена изгаряте 1кг мазнина. Тоест 2кг на месец. Всичко над това най-вероятно е че сте загубили вода в организма или сте поставили рекорд в тоалетната. Сваляне с темп от 500 минус на ден ви гарантира и загуба на мускулна маса, липса на тонус и вероятна депресия.Наука, трудно ще я оспориш - експериментално доказано.

1

Минус 2-3кг.

преди 4 години

Ако искате да свалите няколко килограма моментално, посетете заведение с мексиканска храна и си поръчайте нещо много люто.Преди това обаче е необходимо да резервирате една от тоалетните поне за няколко часа.