26

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле вече продуцира фантастични продукции .Много добър актъор

25

хм

преди 5 години

После и обирджиите да направят едно видео, то не са ключалки, аларми, какво ли няма да измислят, само да не им влезеш в къщата. Всеки има чувството, че си му длъжен да му уважаваш личната собственост.

24

анонимен

преди 5 години

по добре просяк в франция, отколко в геноцида с психопати мазохисти в бг.хората са по човечни през 200 м. безплатна кухня, приюти хотели...

23

Шейх Султан

преди 5 години

Добре де как в Дубай няма просяци, клошари и мръсотия, а във уж демокрациите и развитите западни държави бъка от простотия, бедност , мизерия, наркотици , проституция и *** ??? Защо в арабските емирства се пукат от лукс и не могат да си изхарчат парите, а в уж развития западен свят се пукат от мизерия и простотия ???

22

Анонимен

преди 5 години

Виновните за бедността във Франция, САЩ и Венецуела са едни и същи - Тръмп и Макрон и приятели.

21

наблюдаващ

преди 5 години

Уважаеми сънародници,най-лесно е да съдим другите!Ако може и да наденем въжето на нейчий врат зада го обесим.В последните десетина години,бездомните и скитащи се граждани в Западна Европа и Северна Америка се е удвоил.И не всички са наркомани,алкохолоци или хора без трудови навици.Мнозина са загубили работата си и от там се отприщват раздиращи проблеми:банките си прибират къщите,колите и имуществото на "субекта" се сезира от съдия-изпълнител.Мнозина не желаят да се върнат към такава система!

20

Анонимен

преди 5 години

Решението е да се избере нов президент на Франция от САЩ и България. Хуманитарната криза във Франция иска нов президент, подкрепен от 50 държави.

19

Анонимен

преди 5 години

До Свещен Гущерна ключодържателя си имам капсула с набор от животоспасяващи хапчета, в случай че не мога да се измъкна от джунглата при тежки условия. До сега не съм я ползвал. Случвало ми се 1-2 пъти да закъсам и да не знам дали ще се измъкна. Това не е като разходка из к'февото около панелната килия от която пишеш и оскотяваш. Не развивам "свещен" стокхоумския синдром за разлика от теб тука се чувствам на 17 и хоризонта ми е приключението а небето лимита, независимо по сушата или под водата.

18

Свещен Гущер

преди 5 години

До Анонимен 16 лузърчетоОбаче на нашия лузър лигите му текат по тая страна че дори ходи с костюм на кенгуру в панелката си от мъка че не може да отиде в мечтания ,,рай,,.Облепил е стаите с фототапети на панорамни снимки със небостъргачите от всички градове на прашния континент. Дори на ключодържателя си е сложил кенгуру.....

17

дедо Ташунко

преди 5 години

Не е лощо това момче да започне и да работи нешо.

16

Анонимен

преди 5 години

До Бездомно Кенгуроаз ръководя проекти за милиони, директно можеш да ги видиш на говърментския сайт на дигитал агенси на Aв$тралия, живея в богат квартал на 2км от 0перата и ставам все повече финансово красив, а следващата финансова година ще бъде още по успешна. Днес беше слънчево а утре ще скитам на юг да откривам нови забележителности из Оз. Аз там дет съм играл ти не можеш стъпиш.. Дано поне на половина ме стигнеш следващите 3 живота. По3дравии от Зеления Континент

15

Бездомно Кенгуро

преди 5 години

Тежък ИТ живот водя тук в страната Оз-нося кафета на шефовете си,мия клавиатури,почиствам лазерните мишки,и някои останали тук-там от старите с гумените топки. Ходя до банката и нося документите и парите на шефа и ме награждава със захарно петле,защото е идвал при соца в БГ и знае че можеш да купиш всеки българин със захарно петле.Бие ме шефа понякога но търпя защото трябва да събера парички и да се върне в Подгумер. Квартирата ми се намира под моста Харбър бридж в един кашон от хладилник BEKO

14

Анонимен

преди 5 години

Абе Кристияне, шом неможеш да се уредиш в такава хубава богата велика дьржава като в Франция начи в бедната Бьлгария директно лягай и ум....

13

Анонимен

преди 5 години

Значи, точно такива таралясници като тоя в хубавите европейски дьржави неспазват законите и живеят като паткани! Тьй че, койтоне спазва законите да духа супата.

12

--

преди 5 години

Професионален алкохолик, борещ се за правата си, хората които го издържат - да го прескачат сутрин, тръгвайки за работа.

11

Гледна точка

преди 5 години

Защо трябваше да е бездомник цели 3 години, след като на екрана се вижда здрав бял млад прав френско говорящ човек!Това е типичен френски бездомник! Нашита представа за бездомник е една, на рашките (където социалната система е на топ ниво) е друга, на французите трета.Не сме на неговото място и не знаем какво го е подтикнално да не се присъедини към "жълтите търтеи". Сега е модерно да си "жълта жилетка - безделник", като в Германия AfD-то.Германците не си по плюват и набързо им "свиха сърмите

10

100% алкохолик

преди 5 години

Е нормално, на тоя му личи от километри, че е ***...

9

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде има измамници с бели ръце отдоло. Но най ги има в БСП. Люпилната на корупцията. Тях НАП неги лови, ДАНС също. В НОИ с големи пенсии.

8

Анонимен

преди 5 години

И какъв е резултатът от тази толкова смислена дейност??? Да се махнат заграждения???Не е ли по добре да им се намери работа и да не спят по улиците, да има социална система работеща наистина, а не да махаме заграждения за да спят едни хора на тротоара???Да не говорим че повечето от тия с наркомани и трябва интернати където да не употребяват и да се учат да работят.

7

Гиби

преди 5 години

Защо трябваше да е бездомник цели 3 години, след като на екрана се вижда здрав бял млад прав френско говорящ човек!