131

аххахаах

преди 5 години

"Нинова се закани да спре концесията"Ама, ти коя си, бе? Малиииииии..много си вярват дори когато губят мизерно, устата им не се затваря и бълва кафяви течност. Добре, че само това им остана... До няколко годинки и ще се разпаднат основно червените тиквеничета.

130

Анонимен

преди 5 години

БСП иска държавата да бъде собственик на летище "София" за да може да цица от там.

129

Комсомолец

преди 5 години

Комунистка. Само манипулации.

128

Скепти

преди 5 години

На Ротшилд всяка година му печатат 1 трилион долара. Човекът иска все пак да си вземе нещо реално с тези хартийки. Значи има схема. Евреи зад турци и французи. Евреи зад Българското правителство и проблемът му се урежда. Толкова е просто.

127

Прокурор

преди 5 години

За такава концесия се полага разследване на хората, които я подготвят, обвинения за злоупотреби в престъпна група с особено големи загуби за обществото, съд при отворени врати, наказание затвор, дамгосване, принудителен труд.

126

Pilot

преди 5 години

Само да попитам защо в Германия няма нито едно летище на концесия и от къде ще дойдат пари за пенсии, учителк и доктори с тази сива икономика ? Не се ли повтаря случая Гинка , имайки в предвид корумпираното ни правителство ? В България , кой как дойде на власт и концесии за 30 и повече години от Костов ц.и.ганина та до тия с квадратните глави ! Срам и позор ние не сме нация !

125

Анонимен

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА НЕ ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВА НИЩО, ЗА ДА НЕ МОГАТ ТАКИВА КАТО НИНОВА ДА КРАДАТ

124

Анонимен

преди 5 години

НИНОВА ЩО НЕ Е В ЗАТВОРА

123

Така е ..

преди 5 години

Предлагам летище Враждебна да се затвори ,че българите избягаха от пост комунистическа България.

122

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

121

Анонимен

преди 5 години

БСП е проруска партия и работи за интересите на господарите си от Кремъл. Тоест, саботира България по всички линии. Ако летището е на концесия, държавата ще получава по 32 млн без да си мръдне пръста, но БСП решават, че по някакви идеалистични подбуди държавата трябва да затъне в някакво летище и със зор да печели три пъти по-малко. Саботаж пар екселанс.

120

Анонимен

преди 5 години

Летище София има най-голям интерес да работи с турската компания, защото в момента в Турция се разработва най-голямото летище в света и една кооперация с тях ще ни истреля две-теи нива нагоре.

119

Анонимен

преди 5 години

народа ни ... ще забрави какво е ял вчера, камо ли да помни кой го е грабил преди 15 години. давайте другари, с бцп напред.

118

Сата НАТО

преди 5 години

Печалбата расте с 10% и е почти 13 милиона лева годишно.Къде са 13, къде са 32 млн лв концесионна такса? Г3 да си скъса, не може да вдигне печалбата с 250%. Офца...

117

Pilot

преди 5 години

По света хората не си харизват летища и пристанища както им скимне ! Всичко е далавера, когато ни управляват хора с квадратни глави ! Милиционери и физкултурници !!!

116

ЗА "ДЪРВЕНИТЕ&q

преди 5 години

ОТ 1989 МИНАХА 30 ГОДИНИ.НО "ДЪРВЕНИТЕ" УПРАВЛЯВАЩИ ГЛАВИ СТАНАХА ДОРИ БЕТОННИПОМНИТЕ ЛИ:"БАЛКАН"ПРОДАДЕНА НА ЕВРЕИН,ХИМИЧЕСКИ,МАШИНОСТРОИТЕЛНИ И Т.Н.ПРЕДПРИЯТИЯ -РАЗРЕЗАНИ И ПОДАДЕНИ НА СКРАБ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОДСТАВЕНИ РАЗБОЙНИЦИ.ЗАЩО МЪЛЧИТЕ: ЛЕТИЩЕ "СОФИЯ"ЩЕ БЪДЕ " ОГЛОЗГАНО" ПО СЪЩИЯ НАЧИННЯМА ЛИ ДА СЕ НАМЕРЯТ РАЗУМНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ КОИТО ДА КАЖАТ: "СПРЕТЕ"ЕМИГРАЦИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ СЕ ДЪЛЖИ ГЛАВНО ОТ ОТЧАЯНИЕТО ЧЕ ПОСТРОЕНОТО СЕ УНИЩОЖАВА БЕЗОГЛЕДНОСПРЕТЕ СЕ !ЗАПАЗЕТЕ МАЛКОТО ОСТАНАЛО

115

Доналд ръп

преди 5 години

Знам една обществена тоалетна дето не е приватизирана .Ама без бой няма да кажа къде е.

114

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ разпродадоха и последните останки от държавноста.

113

Другия с коня

преди 5 години

Когато заграби за жъпти стотинки Техноекспорт строй Другарката Нинова не знаеше Мантрата Оп Народа-за Народа.....Мантрата и беше От Народа-лично За Мен .....И си го открадна....

112

Съвет

преди 5 години

Само не пипайте името на летището. "Враждебна " звучи много приветливо и интересно.