20

Анонимен

преди 5 години

В стремежа си към оригиналност, се сътворяват големи глупости в заглавията.

19

pzkwgn

преди 5 години

Кокала мисля че е най подходящ

18

ЛЮЛЯЦИ БЕЗНАДЕЖДНИ

преди 5 години

Балъков - не става за национален треньор;Хубчев не става за Левски. Играчи играли с номера от 1 до 6 нямат право да водят Левски!

17

Стар

преди 5 години

С тези гелосани и татуирани ,,герои" толкова. И Гуардиола или Клоп да сложат за треньор ,как ги виждате да играят със схеми и тактики като те лошо я ,,пипат" и няма нито един на поне средноевропейско ниво. С това поколение-толкова!Неможачи с претенции. Какво БФС,какви треньори,какви перуки ???

16

TheCrow

преди 5 години

Време е след, като оправи държавата Борисов да поеме националния отбор и да оправи и него!

15

Анонимен

преди 5 години

Пичове, вие чувате ли се какво говорите?!? Как Стоичков?!?!? Абе вие нещо сиво останало в главата имате ли?!?!? Стоичков??!?

14

Шотландски боец

преди 5 години

Балъков е като Матеус и Марадона. Гениален играч и некадърен до безкрайно много треньор.

13

vlady

преди 5 години

От коментаторите само Томислав Русев е магистър по футбол и разбира. За националния отбор трябва хабилитирано лице по футбол със задълбочени познания по футболна стратегия и тактика примерно доц. Мадански, доц. Гигов, доц. Игнатов, доц. Атанасов и т.н.

12

Анонимен

преди 5 години

Д.Бербатов начело на българският футбол?!?!? Каква е идеята тук ? Да се снимат клипчета на кръсникът и да се плещят глупости по медиите и в смехотворни клипчета ? Бербатов е мързелив и безидеен. Ако отново ще се слага някой *** там, по-добре това да е Стоичков.

11

niki

преди 5 години

Очаквам скоро и Вили Вуцов да стане треньор на националния и тогава картинката ще е завършена!

10

Анонимен

преди 5 години

Отборът не стоеше добре. Дори и съставен от посредствени футболисти, липсваше идея в играта, която би следвало да е измислена от треньорският щаб. Успехите се дължат основно на слабото представяне на противниците, отколкото на добра игра на българският отбор. Головете, които бяха отбелязани са изцяло индивидуални проблясъци, а не плод на нещо смислено в атака. Защо този велик специалист не напусна отбора след като се провали в лигата на нациите ? Не вярвам да постигне нещо в Левски!

9

Българин 1

преди 5 години

Треньори на национала трябва да са някои от коментаторите на мачовете по телевизиите- по големи специалисти и разбирачи от тях няма!Даже стават и за"ВАР" там им е хептен силата!

8

Анонимен

преди 5 години

До odpoСамата истина

7

Анонимен

преди 5 години

Най-после това недоразумение Дупчев се махна от националния...

6

Анонимен

преди 5 години

До Браво!то това с вождизма важи и за съблекалните...

5

Браво!

преди 5 години

Браво на Хубчев!На националният отбор проблемите не са му играчите и треньора,а хрантутниците в БФС!!!!!!Много вожд ,малко индианец!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

В България няма футболисти, а тези от БФС-то се чудят кого да назначат за треньор на националния отбор. Пешко от Гложене щял да напуска България, не му е за пръв път. Да ходи където си иска, след тези два равни мача, които страната направи в квалификациите, и Мауриньо да назначат за старши треньор, няма да се класираме !

3

Хммм

преди 5 години

Защо напуска? Според мен се справяше добре. С тези футболисти, това е максимума. Нямаме футболисти дори на средно ниво. Кой национал играе в топ 5 отборите на Англия, Испания, Франция или Италия.

2

odpo

преди 5 години

Ако Перуката не му се бъркаше, Хубчев можеше да постигне нещо... Лоша дума за него не мога да кажа! Но и на мен да ми се бъркат в селекцията и управлението на повереният ми тuм (да ми налагат малката перука с 40 мача за последните 5 години!!!) И аз щях да се Откажа! Б.Михайлов трябва да си ходи, и Бербатов трябва да заеме мястото му! Той е точният човек!

1

Един

преди 5 години

И Хубчев и Балъков са пичове. Слаб ни е матриала. За да е успешен треньора, обаче трябва да има всички права да реди отбора, да не му спускат парашутисти и да му дадат повече време да изгради млад отбор. То стари добри не останаха.