34

анон

преди 4 години

ДС да отговаря пред народа!!!

33

ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОР

преди 4 години

ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА !!! КАТО НЕ ВИ ОТТЪРВА ДЪНИТЕ ОРТАЦИТЕ СИ МАСКАРИ !!!! ЗАТВОРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ПЪЛНИ С ТАКИВА КАТО ВАС !!!

32

ганев

преди 4 години

Спрямо монополите в БГ - НИЩО НЕ Е направено. Кой толерира това ..ами то е ясно. До кога трябва да има изобщо понятие ЕРП . Изтичане на огромни печалби в нечии джобове. То какво е управлението такава е и енергетиката. Краде се като за световно....Където и надзърнеш направо вони.

31

Observer

преди 4 години

....."Има ли престъпна група на пазара на ток в България?"..... ДА!!! Има и тя е протектирана от най-високо място!!!

30

Енергетик

преди 4 години

За утре борсата е 74лв/МВтч, ще направят ли опровержение другарите??За един преател питам??

29

Real AK

преди 4 години

Ха, ревнали Крокодилите, че Хипопотамите им размътват блатото...

28

Анонимен

преди 4 години

То къде ли няма престъпна група ...

27

Анонимен

преди 4 години

Гербавите крадци създадоха ОПГ във всички браншове. Креативни са.

26

Ангел

преди 4 години

В основата на проблема са Американските централи който им бяха подарени по Костово време.Сега ГЕРБ отново им слугинуват. За Бизнеса тока дори трябва да е по евтин отколкото за физическите потребители!!! Още една от многобройните причини за ниски заплати и скъп краен продукт!!!

25

Енергетик

преди 4 години

2 дни борсата излизала на висока цена..а преди седмица, когато токът на борсата беше по 20лв/Мвтч, защо не намалихте цените на стоките и услугите???Крайният клиент щял да плати цената, а когато е ниска не съм чул да връщата пари??Тоя и тези, не знам какви бизнесмени са щом си купуват ел.енергия ден за ден и борсовата цена им влияе, навсякъде в нормалния свят, нормалният бизнес сключва ДЪЛГОСРОЧНИ ДОГОВОРИ за това, а не си търси енергия за деня, т.е. не му влияят флуктуациите на пазара.

24

Анонимен

преди 4 години

Крадецът вика дръжте крадеца. Те са свикнали да крадат от народа, а държавата да се грижи за техните нужди от лукс и богатство. Сега не искат да плащат пазарни цени на тока. Те построиха ветрогенераторите и фотоволтаиците, вецове на всяка рекичка, кафява енергия, частни тецове на олигарси, частни американски инвеститори. Постоянно повтарят, че токът за гражданите трябва да е по-скъп от тока за бизнеса, така било правилно.

23

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен21Преди време, при Борисов, масово се строяха соларни и ветрени паркове, финансирани от банката на неговата бивша. Не е ли оттам-няма разрешително за присъединяване. Даде им се и преференциална цена за изкупуване, за да могат бързо да върнат кредитите на банката. Това свали Борисов, сам се свали, послуша и Меркел, че трябват фотоволтаици. Но, докато в Германия това е лесно, тук е цяло геройство да купиш и узакониш такава уредба на покрива на къщата ти, и тя да работи в твоя полза.

22

Стратег

преди 4 години

До АнонименКак ще стане, тва с забраната на ДВГ? България тогава ще е излезнала от ЕС. Чшшшш, баба Лада, как ще я карам аз бе? Кой ще ми направи зарядна станция, на връо, на бърчина, като то и сега там тока едвам диша;))) Нема фуфелец в тва.

21

Анонимен

преди 4 години

Явно преди изборите енергийната мафия в НЕК, се е за действала.Тази пиеса е стара!!Така преди време свалих ГЕРБ от власт.Нищо ново под небето!!

20

Think

преди 4 години

500 лв на месец... Хахахахха 500 лв за половин ден може....

19

Анонимен

преди 4 години

Няма как гербавите крадци да пропуснат! Ужасно много им трябват пари!

18

Анонимен

преди 4 години

Според мен няма такава престъпна група у нас.Другаря Калфин от БСП каза, че от ВЕИ печели по 500лв месечно.Явно не се печели толкова за да имат интерес престъпните структури да се месят в енергетиката.

17

Анонимен

преди 4 години

Volkswagen с тяхната инвестиция за над 1 млрд евро, как ли гледат на далаверите с тока у нас?

16

РЕДНО Е ДА СЕ

преди 4 години

ПОПИТА: ---- ИЗВЪН ПРЕСТЪПНАТА ГРУПА НА ПАЗАРА НА ТОК, ИМА ЛИ ПОЧТЕНИ? ОТГОВОР: ---- Е ПА НЕМА!

15

Анонимен

преди 4 години

Гербава трябва да е групата. Тези хиени няма да оставят неоглозган никакъв кокал.