13

Анонимен

преди 5 години

Защо пак в района на София. Защо тези умни управници не дадат преференции и данъчни облечения, за провинцията ... ? Тука стана град държава.

12

бай Тошо

преди 5 години

Що не инвестира в Германия тоз милярдер, а идва да трови нашия въздух и да експлоатира нашия народ. Аман от капиталисти пишман инвеститори. Трябва да го прогоним с камъни и дърве и да се освободим от тез "инвеститори".

11

Saki

преди 5 години

Малко ми бият на бивши агенти от ЩАЗИ.. или просто обикновено немски пудураси.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако управляващите не бяха едни крадиви суджуци, щяха да издействат и преференциални цени за продуктите им за БГ болниците и индиректо да помогнат и на здражеопазжането.

9

Коце кмета

преди 5 години

Ей ся калинките и суджуците като му кажат колко рушвет (дарение) трябва да даде, и професора ще направи кръгом...

8

Елемаг

преди 5 години

11 викаш отписваме прованса?Само това искам да чуя?

7

Анонимен

преди 5 години

До ЕлемагВсеки инвеститор,трябва да инвестира в провинцията."...........ами тя нали провинцията се пресели цялата в софия ? трябва да и се създават работни места. на село бабите и неграмотните ли ще му работят на човека?

6

Роб на влаЗта

преди 5 години

То изоставени заводи и безработни хора колкото иска .Да наема един и да започва производство ....А....той иска да купи за него си без пари нещичко.....

5

пецата

преди 5 години

До изборите още много чудеса ни чакат , но като минат всичко ще се изпари като пръъдня от ***

4

д-р Пъдарски

преди 5 години

До ЕлемагТам къде смърди на цървyл и парцуца, немски милиярдер не оди!Народна поговорка

3

Елемаг

преди 5 години

5, човека е питал и Калинките в София това са предложили!!Мислиш,че лично се интересува от всеки терен ли?Като с Фейсбук центъра.В България няма областен град със 150 млади човека и перфектен интернет да работят ли?Поне 15 града има с толкова хора!!Те пак предлагат и набиват смотаната СОфия!!!*** нищо,то в прованса няма за грабене .Те "шведите" при вас правят гета!!Тука вече се изчисти от тях!!!

2

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

1

Наблюдател

преди 5 години

Е, хубава работа.