17

Анонимен

преди 5 години

Евросъюз ,се оказа непоносима отврат.Така и ние спрямо тях.Да извадим найгадното социално звено и като нидойдат или ги срещнем по света да гиторпилираме,за да ни уважават.Затовасе иска малко познания и подготовка.

16

Чиновник

преди 5 години

Като не ви харесва ЕС, защо все там емигрирате? Защо вместо в Германия, Холандия, Англия, Испания и т.н. не емигрирате в Русия, Северна Корея или Бангладеш?

15

Патриот

преди 5 години

До ШопоВ Добруджа не може защото българите не искаме. Ще измрем изглад като се отрови зърното, а не се знае кой ще иска да ни купува газа. Едно от малкото стратегически правилни решения на ББ, взето през първия му мандат

14

Анонимен

преди 5 години

Гей порно !Това е ЕС!

13

Раздаване

преди 5 години

Заглавието е уловило много точно функционирането на ЕС - безпринципно раздаване на постове на разни парашутисти.

12

Факт

преди 5 години

Нашите постове са НЕПОКЛАТИМИ: Пак ни гласуваха доверие ДА ИМ ЧИСТИМ НУЖНИ*ЦИТЕ!

11

Що рубладжиичета --

преди 5 години

сте се събрали и как дружно пишете..

10

Старец

преди 5 години

Помните ли при предишното наддаване участвахме и ние - Кристалинчето я спрягаха за шеф на дипломатическата служба. С Мария Габриел начело, никой не се и сеща за нас.

9

Стратега

преди 5 години

Като гледам, източна Европа пак ще гризне дръвцете. Само полящите могат да се заявят за разпределението на постовете, но с Качински начело, никогй няма да ги пусне да припарят. Западняците ще вземат всичко

8

Моряк

преди 5 години

Рибата в морето, те слагат тигана

7

Хм

преди 5 години

Рибата е още в морето,а джендърите слагат тигана.

6

Шопо

преди 5 години

Значи в морето не може ,а в Златна Добруджа може фармасони неидни ?!

5

Анонимен

преди 5 години

Кибичат и спят по цял ден в онази луксозна сграда в Брюсел и затова получават баснословни суми!!!

4

Паскал

преди 5 години

Браво на Англия че отказа да пълни гушите на тази самоизбрала се шайка живуркаща като фараони за сметка на европейските народи!

3

марая гейбриъл

преди 5 години

виже те ни само - компетентни, умни и красиви, а вие сте загубеняците дето от данъци ни пълните гушите с десетки хиляди на месец заплати. офците в европа се оказаха много послушни, ния ги дерем, те ни боготворят. а сега отивам да дигитализирам - не че знам, какво е това, но като го понтарям показвам колко съм компетентна и умна, а за красива си знам - Юнкер ми каза, че съм богиня.

2

истината боли

преди 5 години

на това му се казва истинска демокрация - неизбрани от никой бюрократи се самоназначават раздавайки си постове. кой гласува за Туск, кой гласува за Юнкер... ЕС е по-зле и от СССР, факт!

1

к0нсерва

преди 5 години

едни си "раздават" постове, а други цял живот ги изпитват на интервюта!!