31

Анонимен

преди 5 години

Руската пропаганда

30

123

преди 5 години

Бедността !

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 22Кои сте тия, дето "изхвърляте британия" ? До колкото знам Британия сама изхвърля ЕС в този си вид.

28

Анонимен

преди 5 години

Приемането на еврото е последният етап от затвърдяване на малоумието на аборигените от Територията,което окончателно ще бетонира "държавата"(по-точно жалките остатъци от нея)",на последното място в кошарата ЕС и ще я обрече на вечно дълбаене,до пълното изчезване от картата на Европа, недоразуменията "български народ и държава"!!!

27

Предизвикателства

преди 5 години

1. Корупция2. Корупция3. Корупция4. Корупция5. Джендъризъм

26

Анонимен

преди 5 години

Хайде да видим кога Швеция, Чехия, Полша и Унгария ще приемат еврото! Защо бързате? За да стопите доходите до летален край на бедните ли?

25

Анонимен

преди 5 години

Bg medii sa mafia.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18О да.............това "финансовите и пазарни" инструменти са ГОЛЕМО "изобретение"!!! Финансови балони, акции без покритие, игри на борсите.............ПЪЛЕН ФАЛШ И ИЗМАМА!!!!!!! Затова и през има-няма 8-10 години идва ГОЛЯМА КРИЗА и народа изгубва ВСИЧКО!!!! Моля, куфара и в еуропката!!! Заминавай си натам и НИ ОСТАВЕТЕ ДА ПРАВИМ ИСТИНСКИ НЕЩА!!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Ми да, европеците са сбирщина роби и лузъри наследници. Китайците ще ни отметат като бръмбър сламка.

22

АнонимеН

преди 5 години

КРИЗАТА В ЕС Е ОГРОМНА!!!4 ГОДИНИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ ЕДНА БРИТАНИЯ И НЕ СЕ ОЧЕРТАВА СКОРО ТОВА ДА СТАНЕ!!!

21

Анонимен

преди 5 години

закривай ЕС ***

20

трол си

преди 5 години

До Анонимен 18ЕС е инструмент,за да се държи цяла Европа и ресурсите, и по-лесно в едни ръце. ЕС е съюз,който храни само богатите в него, крепи се на еврочинвониците,и евроджендъри по места добре захранени,а останалите са роби. ЕС колкото и да е лош,работи,държи 500 млн роби добре вързани. СССР и икономически и военно е бил могъщ,за разлика от днешна Русия,която е военен гигант,но финансово джудже.

19

V

преди 5 години

Китай подкрепял индустрията със субсидии .А кой ги измисли субсидиите ? Европа субсидира земеделието си от години .Но то е зависимо от климатичните промени. Лоши инвестиции ;) Субсидии означават комунизъм ,а в ЕС дори мафиите ,ааа партиите вземат субсидии .Така или иначе това трябваше да стане някога .И от евро комунизъм да се мине към свободен пазар ;) А Китай няма да може дълго да ги субсидира ако имаше свободен пазар .Кой точно ще накара Европа да скъса с комунизма ?В Европа няма материал .

18

Анонимен

преди 5 години

До11. Чувството ти е грешно. СССР е политически блок изгладен ва друга философия от ЕС. СССР е съюз от Роби на Болшивизма и колективизма. С лагери за принудителен. Военен гигант и финансово джудже. ЕС е изграден да развива пазарни, финансови и технологични процеси. В среда ва мир и единство.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10От твоите уста - в Божиите уши!!!! АМИН!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Естественно че това си е мое мнение, но имам чувството че аз лично ще бъда НАПЪЛНО ЩАСТЛИВ от разпада на това не-до-разумение "ес"-чето!!!!! Тази неща-стна бюрократична машина, която се интересува повече от кривината на краставиците или от щастието на кокошките и прасен-ца-та, а не от човешките трагедии ВЕЧЕ НИКОМУ НЕ Е НУЖНА!!! ФАЛШИВА, КОМЕРСИАЛНА, ЛЪЖЛИВА И МОШЕННИЧЕСКА, ПОДЛА, БЕЗБОЖНА И БЕЗХУМАННА! Да се проваля, МОЖЕ ДА СЕ РОДИ НЕЩО ПО-ХУМАННО, макар да се съмнявам!

15

Гледна точка

преди 5 години

Брекзит е инцидентен, а останалите са текущи въпроси за разрешаване.Вчера писахте статия, че ЕС е в икономически растеж, днес, Бам "криза в ЕС". Че и въпросителна сте му сложили.

14

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Долу ЕС. Да живее новата Османската империя .Всички българи са поканени на евтино море в Дарбекир-Мармарис

13

V

преди 5 години

ВМРО и герб се канят да внасят икономически имигранти от Украйна .В същото време не пускат бежанците да отидат в Германия .ВМРО и герб ще ни напълнят с емигранти от всякакъв тип.Ако искат да вкарват украинци МРЗ то трябва да е поне 600 ? .Иначе обричат бг икономика . А най добре е вмро и герб да не идват на власт за да няма емигранти в бг .Тия две партии вкарват икономически емигранти и не пускат бежанците към Германия ;)

12

Анонимен

преди 5 години

А досега защо дремаха,кой им пречеше.И защо да мислим,че от следващия цикъл ще се втурнат да работят .Инакте работят.Изработиха ни потока и гокачиха на север.Бабин ни опоска тирфирмите.Танте ни проводи папата да никатурне скакалци с висше.Значи за даоцелеем,правителството спрямо тях даприлага гадост.