46

Младеж

преди 4 години

Абе не е лошо братята да изпепелят джендарията КРАВАРИСТАН. Тогава всичко ще си дойде на мястото.

45

Анонимен

преди 4 години

Романоидите и турците са 20% и те не искат. Останалите 30% са българи. .Значи викаш в допитването питаха всички романоиди и турци и тук таме някой и друг окомуш българин.

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53:Романоидите и турците са 20% и те не искат. Останалите 30% са българи. Демек малко повече от на запад, където положението е същото. Където има "малцинства" моралът на населението е нисък.

43

Анонимен

преди 4 години

джихадисти не ни требват -нито наши, нито ваши.

42

Анонимен

преди 4 години

Сходни са и резултатите на Германия, Холандия и Белгия. За сравнение, във Великобританиятози дял е 27%, а във Франция - 29%.

41

Анонимен

преди 4 години

В проучване, направено преди 6 май - Деня на храбростта и празник на българската армия, близо половината българи заявяват, че не биха се сражавали за Родината си. Това показва изследване на "Галъп интернешънъл", съобщава БНТ. Само 25% от българите казват, че биха воювали за страната си. Сред регионите, готовността за саможертва в името на Родината е най-висока в Близкия изток и Северна Африка - 83%. На другият полюс е Западна Европа с 25%. Сред държавите, най-слаба готовност показват японците - само 11%. Сходни са и резултатитена Германия, Холандия и Белгия. За сравнение, във Великобританиятоз

40

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Еми тогава отиваш в Англия или Чехия и отваряш малка фирма.Ся, като махнем тез пишман бизнесмени дето ги четем по вестниците, фирмата е идея и много работа.Предишния собственик на фирмата, в която работя се беше обаждал в събота в 23:30 на закупчика да го пита: Що е купил моливи по 50 стотинки, като има по 32 ?!?

39

Един от Дивия Запад

преди 4 години

А що се отнася до идеята : повече хора - повече бизнес, то това е така, ако хората произвеждат.

38

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Българинът не иска България да е добре!Иска САЩ да са зле!Да! Ама НЕ!Американците работят много, а българите пишат кви са лоши американците. И обесняват що те не работят.Това са едни игри на супербогати конгломерати, които като изчерпят възможностите в САЩ се прехвърлят в Китай.Например Епъл печели по двайстина милярда на тримесечие. 70 милярда на година. Кво ги прави тез пари според вас. Изгражда фабрики, развойни центрове и купува патенти?Има много като тях.

37

другите играчи

преди 4 години

Китай,ЕС,ОКралство,Франция,Германия,Индия,Израел,САрабия,Бразилия,Турция ,донякъде Египет,Япония,Индонезия,Италия,Скандинавия,Иран,РЮА!А БГ у трета глуха!

36

Американ

преди 4 години

До До Интересно 43:Ако Тръмп е куку то какво да кажем за водачите на ЕС ? Кукукукуку?

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37По времето на Елцин Лукойл е приватизирана.

34

До Интересно

преди 4 години

На американците дори и президентът им е ку-ку, а ти се притесняваш за руския мужик. Сигурно не си видял пиян или дрогиран американец. Гледката е по-страшна, брато.

33

Анонимен

преди 4 години

Това е сблъсък на интелектуални традиции. Западната традиция от Просвещението насам поставя човека в центъра на вселената за да опознава света като измерва и оспорва всичко включително авторитетите, на изток нещата са по-нематериални и ирационални.

32

Анонимен

преди 4 години

Странната студена война си е стара като света!Всичко е алъш -вериш!Най-голямата подкрепа за глинения колос Русия е Китай!Ако не е Али Експрес,в тези времена на санкции,Русия щеше да прилича на Димитровградския битпазар...Ами огромните пожари в Сибир,да не мислите че са от климатичните промени?Дивашкото обезлесяване от бракониерската сеч в посока Китай трябва да бъде оправдано някак.А някой сметна ли,че всички ветерани на 9 май, през 1945 са били малолетни? Докато имаш такива,имаш и студена война

31

До Анонимен 35

преди 4 години

Другарят Путин си има млада жена и малки деца, така поне твърдят западни медии. Ще дойде време той да се посвети на семейството си, а другарят Орешкин да го замести.

30

Анонимен

преди 4 години

Бе кой се интересува на запад от това икономическо азиатско джудже? И какви са тия статии все едно сме в Русия, а не в България?

29

икономиз

преди 4 години

до анонимен,ми много ясно, че не е по-добре да се избива население. Само искам да ви кажа, че може да забравите за масови войни в бъдещето, било то студени или топли. Когато населението стане свръх ще почнем да се самоизбиваме без помощта на говърнмънти, които да ни хвърлят в боя.

28

Анонимен

преди 4 години

Важното в тази студена война е,че другаря Путин лови риба,язди кон,играе хокей и даже бележи шайби!Странното ще е равносметката,която руснаците ще трябва да направят след около 10-ина г. когато любимият им президент премине отвъд десетилетието на паркинсона и дебилизма!Понеже някои помним "живите трупове" Черненко и Брежнев...И трябва тогава да се носи отговорност,ЗАЩО милиони руски граждани пропуснаха толкова време в "студена война", вместо в разбирателство особено с Европа?

27

Анонимен

преди 4 години

"Странната студена война: Във висшата лига играят най-малко 3 държави"Няма нищо странно и необяснимо. Няколко държави се развиват до ниво суперсила и общото между всички тях е, че комплексарите от САЩ се опитват да им блокират развитието. Американеца ако не е номер едно, почва да се държи като малко дете, на което са му взели играчката. Вашингтон влезе в безумна търговска война с двете мега икономики- Европейския съюз и Китай и налага санкции на военния гигант Русия.