27

Анонимен

преди 4 години

Не бре те децата сами са се натискали. Как не ги е срам.

26

Един

преди 4 години

Майкъл е легенда! Щом 10 год. след смъртта му още се опитват да му съсипят репутацията, значи наистина беше и си остава много значима личност!Мадона му беше приятелка, така си е.Разбираемо е, че го защитава.

25

АнонимеН

преди 4 години

ПРАВА Е!!!ДЖАКО БЕШЕ СКОПЕН ТОЙ НЯМАШЕ С КАКВО ДА ГИ ИЗНАСИЛВА :DБАЩА МУ ЛИЧНО ОБЯВИ, ЧЕ МУ Е НАПРАВИЛ ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ ОЩЕ КАТО ДЕТЕ ЗА ДА НЕ СИ ИЗГУБИ ГЛАСА!!!

24

теоретично

преди 4 години

Абе те и кардиналите не посягат на деца , ама ....

23

Само питам

преди 4 години

Коя Мадона? Грешната Мадона с големите бомби ли?

22

Българин

преди 4 години

Ако ме питаш как и защо белите мъже сме най-привилигировани и то откакто свят светува, това за мен е сигурен знак, че няма смисъл да си губя времето с теб. За нищо не се боря, приятелю, но причината престъпниците от тази група да са толкова мразени, е ясна и за малките деца. Само човек с повреден мозък (комунист, националист и др. такива) може искрено да не разбира. Със здраве!

21

Deborah1993

преди 4 години

До АнонименКато певица не може да стъпи на малкия пръст на Уитни Хюстън, Тина Търнър Арита Франклин, Марая Кери, Селин Дион...

20

Анонимен

преди 4 години

Между "не вярвам" и "не е" разликата е от небето до земята. В какво вярва или не някой, няма никакво..ама никакво значение. А Джексън просто си страдаше от Синдрома на Питър Пан и оттам всичките му отклонения спрямо децата...

19

Анонимен

преди 4 години

той не ги е изнасилвал, просто го е правил с тяхното съгласие

18

Аз

преди 4 години

Какво значение има сега..Да се съсредоточат върху живите звезди, които го правят...

17

Анонимен

преди 4 години

Лесно се обвинява човек който е покойник и не може да се защити.Защо мълчаха еваните от Джако докато той беше жив ? Сега просто си съчиняват ако могат да спечелят малко слава за негова сметка или да изнудят близките му за някой долар.

16

До "Българин&qu

преди 4 години

Съдейки по умнотиите ти, ти си НПО активист и проповядваш политика на идентичността и интерсекционализъм. Плюейки белите и националистите, затвъеждаваш тези мои впечатления. Ще благоволиш ли да ни обясниш защо белите хетеросексуални мъже са привилегировани?

15

Анонимен

преди 4 години

Джако го сготви световната мафия откакто започна да пее в песните си как унищожават планетата ни : They don't really care about us !!!

14

Мдааа

преди 4 години

Той не ги изнасилвал, обичал ги .. по свой си начин ;) .. Мисля че за него бяха споделили някъде че баща му малко го е таковал.. поорязал тук таме за да може да пее на "горни" честоти :) по-дълго време

13

Българин

преди 4 години

Богат, бял и хетеросексуален е групата на най-привилигированите хора. Най-мразени са престъпниците от тази група и, ако не можеш да разбереш причината - това си е твой проблем. Целият свят надигна глас срещу беззаконието и несправедливостта, само някакви мишкари (националисти, комунисти и др. ***) си плачат по "Как беше едно време"!

12

р

преди 4 години

не е изнасилвал! просто си е бил педофил?

11

Анонимен

преди 4 години

говори се за педофилия,дано Аллах му прости.

10

anon

преди 4 години

те са се съгласявали. не ги е насилвал. друг е въпроса дали е етично това.

9

Някой

преди 4 години

Дали ще каже същото, ако някоя жена обяви че преди 20 години някой си я е погледнал накриво, и сега завежда поредното си дело за сексуален тормоз за едни 50 милиона. Разбира, се този "някой си" задължително трябва да бъде БОГАТ, БЯЛ и ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН. Това са най-мразената група хора, и те по подразбиране са виновни. А виж Джако естествено че не е виновен - ако си спомня някой, той все-пак е ЧЕРЕН. изглежда единствения черен с комплекс за малоценност за цвета на кожата си.

8

Здрасти

преди 4 години

Мадона като девствено момиче е била изнасилена от продуцента й