5

Анонимен

преди 4 години

Този електромер на колко волта е работел?Ако така лесно става волтова дъга, то всеки път като сменям контакт без да изключа тока щях да съм в "Пирогов"

4

Анонимен

преди 4 години

Работил съм 25 години в подръжката на трафопостове и ремонт на високоволтови кабели. Ако бях работил като тези отдавна да съм изпепелен. В тази професия място за грешки не са предвидени. Една грешка и невнимание може да им коства живота. Когато се предприемат ремонтни дейности преди всичко трябва да се изключи напрежението и да се обезопаси мястото на което се работи. Тези инструктирани ли са за работа с високо напрежение, или са хванати от улицата. За тази професия трябват подготвени кадри.

3

Анонимен

преди 4 години

Монтьорите подменяли електромер, когато възникнала волтова дъга.За да възникне толкова мощна волтова дъга, че да обгори двама души, електромерът не се е намирал в етажното табло на жилищна кооперация.

2

марая гейбриъл

преди 4 години

ето виждате ли - ако волтовата дъга не беше аналогова, цифрово дигитална, жертви нямаше за има. За дигитализация на волтовите дъги, ЕС е водеща в елиминирането на аналогото общество!!

1

феминистко равенство

преди 4 години

кога с квоти от ЕС жените и мъжете ще бъдат изравнени в такива професии?! или равенството е само за удобните офис позиции с климатик?!!