557

Бай Иван

преди 2 месеца

Русия била увредена държава и имало насилие? Абе за това незнам ама че хамериканците се стрелят по улиците училищата и университетите и си трепят като кучета това може като статистика да го прочетете навсякъте. Хамериканците имат в пъти по висока престъпност от руснаците.Факт е че вечер в щатите ако не е в центъра на града не е за препоръчване да се разхождаш.

556

Илон Мъск

преди 2 месеца

Евтина пропаганда предназначена за измити мозъци.Казано на кратко - по добре възпитавай в децата мъжество отколкото джендърство. Гледайте *** парада за мънички деца в Испания. Дали това е по добро??

555

Анонимен

преди 2 години

Увредена нация, в която насилието е норма.

554

ПЕНКО

преди 4 години

ДЕЧИЦАТА- ДЕЦА -НЕ СА МЛАДЕЖИ !!! МЛАДЕЖИТЕ НЕ СА МЪЖЕ !!! МЪЖЕТЕ НЕ СА СТАРЦИ !!!

553

acerman

преди 4 години

Е те в щатите не са так. Там директно има създадена оръжейна промишленост ЗА ДЕЦА. Там директно се гърми на месо. Та представителите на Българския ДЖЕНДЪРИЗЪМ които се съдират да пишат тук, явно не могат да правят разлика между МАРШИРУВАНЕ и СТРЕЛЯНЕ НА МЕСО на което се учат прощъпулниците от другата страна на Атлантика. Америка, която е така бленувана от НАШЕНСКИТЕ ГЪЗОПРОДАВНИЦИ- ***!!!

552

пепи

преди 4 години

децата на ИДИЛ но те са с Калашников

551

Анонимен

преди 4 години

Всеки път когато нашите пишман разбирачи сравнят руските паради с гей парадите ги питам за танцуващите руски кадети.Потърсете в гугъл - satisfaction dancing russian cadets.И онез млъкват. Истината е че няма по-големи *** от българските русофили - те за това почнаха да ходят на военни обучения - за да си бъркат по дупките.

550

Анонимен

преди 4 години

Джендърски дивaнeтa!

549

Анонимен

преди 4 години

Джендърски ***!

548

Анонимен

преди 4 години

Хитлърът го смазаха накрая. И путлърът ще бъде смазан.

547

така ли

преди 4 години

До привет от ГерманияАми Яков Джугашвили,големия син на др.Сталин, къде е бил през време на войната?И къде германците го пленяват?И защо баща му казва прословутата фраза:"Не заменям войник за фелдмаршал!"И го оставя в плен,а след време нацистите го убиват!?Ти изобщо защо не си гледаш германските нужници,ами умнееш по българските форуми!?Бегай в джамията,там е пълно със сродни души!Аман от торбаакъллии!!!

546

Анонимен

преди 4 години

Едно време НЕ СПРЯХТЕ ХИТЛЕР НА ВРЕМЕ и той запали целия свят!!! Сега проспивате ПUТЛ3Р и той ще запали целия свят!!!

545

Анонимен

преди 4 години

Едно време НЕ СПРЯХТЕ ХИТЛЕР НА ВРЕМЕ и той запали целия свят!!! Сега проспивате *** и той ще запали целия свят!!!

544

Анонимен

преди 4 години

Това е 100000% ПУТЛЕРЮГЕНД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

543

Анонимен

преди 4 години

Путлерюгенд

542

Американка

преди 4 години

Ама как не ги е срам руснаците да обличат така децата си! Трябва да съблекат момиченцата и да поджендърят момченцата- няма нищо по-велико от мажоретка и травестит. В Русия това е колективната памет- всяко семейство е имало участник-герой от ВСВ, А в Америка- всяко семейство- лека жена.

541

Българин!

преди 4 години

Преди 80 години децата на един друг диктатор маршируваха по абсолютно същият начин с униформи и оръжие, А ПОСЛЕ ЗАПАЛИХА ЦЕЛИЯТ СВЯТ! Ама лошо няма и без това света взе да се пренаселва! Само Китай и Индия са по малко под милиард и половина!

540

Анонимен

преди 4 години

Това е държавата в Африка, където вали сняг.

539

По-добре

преди 4 години

да маршируват с пушки отколкото да маршируват по гей-парадите на "демократична" и "свободна" Европа

538

Анонимен

преди 4 години

"Путиновата младеж"..................е като .......,,Днешната Младеж''.