28

Готино

преди 5 години

До Истински метълОбръсни я тая четина да ти дойде акъла поне за малко.. :)

27

Анонимен

преди 5 години

В България за съжаление се говори много малко за психичното здраве. Хората си мислят, че е някаква прищявка и много бързо съдят. Знаем, че Кийт Флинт е има история с наркотиците. Това не означава, че в момента на смъртта му е бил зависим. Акта на самоубийство не е лесен. Опиатите са част от този акт, въобще да можеш да събереш кураж. По-добре се запитайте ЗАЩО някой е стигнал да там да иска да сложи край на живота си.

26

Крали Нарко

преди 5 години

До Истински метълПо отрватителна и безславна смърт от тази на вехтите метъли няма и няма да има. То цялата метъл индустрия погина безславно, та вие ли? Метъла е принуден да се върне обратно там от където е дошъл - в мазето, с 5 - 10 пияници фенове.

25

Истински метъл

преди 5 години

До ГотиноАха, видяхме го тоя начин на живот - човекът рекъл да се полюлее, но нещо силно се объркало. То и ти като си му фен, внимавай като решиш да се забавляваш с люлка с примка, особено ако я окачаш на полилея.

24

Анонимен

преди 5 години

Смърта му е Голяма загуба за семейството му ...и голяма победа за истинската музика е . АМин.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Той е в Аржентина. Скрил се е там".---Не е в Аржентина. Той е у нас, дошъл е инкогнито като турист и се е скрил при Министърката по туризма, Николинка Ангелкова. :)

22

Анонимен

преди 5 години

не е верно.Не е мъртъв.Той е в Аржентина.Скрил се е там.

21

Готино

преди 5 години

Заедно с Maxim и Liam Howlett промениха не само музиката в световен мащаб,но и мисленето на не малко хора,точно затова групата The Prodigy не е просто музика,а начин на живот..!

20

Много ми пука

преди 5 години

Много ми пука

19

Крали Нарко

преди 5 години

Показа белото на тъмната страна. Безкраен респект. Много модерно мислещ човек от новото поколение. Пренесе прехода от консервативното мислене, към технологичното на гърба си. Освободи мисленето на безкрайно много хора с музиката си и мисленето си, с нагласата си. Първи и последни аплодисменти от мен и света. Изпратих го с тъга в сърцето.

18

Истината

преди 5 години

Никога не се е поставял на пиедестал. Винаги си е бил себе си и се е подценявал. Фокусиран върху тъмната страна на живота, успя да покаже една НОВА СВЕТЛА част от света, за която бяхме слепи. Той и групата му го направиха.Да почива в мир! Остава в историята и сърцата ни!Истината.

17

Масон Василев

преди 5 години

Илюминаторите са го "самообесили" понеже не могат да го държат на каишка. Стара схема. "Рапъра" Канйе Уест също щяха да го самоубият заради своеволия. Спаси го само това, че избяга *** директно при ТРЪМП. Това го спаси

16

Продижиф

преди 5 години

И аз понякога се страхувам да не прекаля с дивотиите и да се самоубия посредата на някое рандеву. R.I.P. Беше голям символ в детството ми и ще го уважавам винаги.

15

Стамат

преди 5 години

Сложете му ореол!

14

≡

преди 5 години

Имало е посещение от Холивуд

13

Teo

преди 5 години

Израснах с музиката им, но тук най-вероятно става въпрос за нещо тип Майкъл Хътчинс. Кой знае какви бръмбари са му били на Кийт в главата след толкова алкохол и дрога. Тогава мозъкът си прави шеги - нищо чудно да се е опитвал да "докаже пред света", че е безсмъртен или някаква подобна лудост! Или си е наел момичета и е станало нещо тип Мейзърката! Каквото и да е, не смятам, че Кийт Флинт го заслужаваше, но и сам си е виновен!

12

na miastoto na

преди 5 години

До ami taka shte edo 13....na miastoto na zvezdichkite e roman ot Gogol !!! Ne Google a Gogol !!!

11

ami taka shte e

преди 5 години

...na 9-ti Mai ...na parva stranitsa shte si biem kuhite kratuni ot kakvo e umrial mnogouvajaemia *** ?!? Do tam sme ia dokarali !!! I razbira se sega v nai gledanoto vreme ...tursko serialche !!! Abe palna otvrat !!!

10

Анонимен

преди 5 години

До Аз (9)Аз статия на ВВС, която да е едно към едно не можах да намерия. Дори напротив. Точно ВВС пише, че количеството наркотици е неопредело. Но дори и да има такава статия, пак мисля, че са се изгубили в превода.По-сериозните медии с доста повече уважение отразиха новината. Или поне не вмятаха разни жълтини.

9

Анонимен

преди 5 години

Търсете жената...