22

читател

преди 5 години

Старото ченге разправя неща дето в 4 клас ги учат.Важното е някой лев да изкара.Типичен фосил от БАН.Вечен.

21

сминдух енд чесън

преди 5 години

Характерно за нашенските доносници на комунистическите тайни служби , е че са настанени дългосрочно в хранителна среда до ден днешен.

20

Времето изтича

преди 5 години

Прав е Берон, хлапаци прости! Природата вече се задъхва от човешката алчност,тъпота и лакомия.И понеже е жив организъм ще се защити като редуцира човешкия вид чрез катаклизми и големи природни бедствия.Ще има вой и скърцане със зъби!

19

Анонимен

преди 5 години

Другаря Мао и червените кхемери направиха и същото което предлагат зелените талибани - насилствена депортация на населението от градовете в селата и водене на първобитен живот. Е явно днес тази "велика" идея днес набира популярност сред разни крайносоциопатски сектиа които цивилизацията е върховен враг.

18

Киро Кюмюря

преди 5 години

Май все още не му е късно да отиде на логопед...

17

Анонимен

преди 5 години

Петър Берон - типичен герой на нагласения преход. Назначен опозиционер агент на ДС. Беше със СДС на кръглата маса, после с Жорж Ганчев, после в Атака...Нормален човек би се спрял и скрил поне от медиите, но той е професионално перде. Срам няма от нищо.

16

Анонимен

преди 5 години

Петър Берон му предлагам, ако все още се смята за учен, да си отвори буквара и да прочете какво означава еволюцията, може пък и да нещо да му светне в изветрялата тиква.

15

Анонимен

преди 5 години

Значи логиката на секта зелените тикви е че трябва да унищожим половината човешка раса, да спрем да се развиваме и дори да се напънем да се завърнем към първобитния живот, за да освободим пространство на дръвчета и зайчета - аз предлагам те първи да дадат пример и да се хвърлят от някъде. Абе защо най-големите еколози в България са се базирали в София, а не в някоя пещера, гора или някое изоставено село? Може би защото там пари от рекет и субсидии няма, не знам.

14

123

преди 5 години

Докторе, индустрализацията беше 19-ти век

13

Анонимен

преди 5 години

Бончо Бръмбара пак е на линия... Тия хора не се усещат кога трябва да се оттеглят. Още като му извадиха досието трябваше да си направи сепуко, ако имаше чест като японците.. Ама откъде толкова достойнство от БГ политик.

12

хмм...

преди 5 години

Абе Бероне като мълчеше толкоз години знаеш ли колко беше добре!

11

1337

преди 5 години

дали някой в Китай мисли и казва такива неща или инвдустрия до дупка и пари до дупка, а белите са вече просяци в следсвие на деиндустрализация?!!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8:Без да искам ти сложих "+". Искаш да оставиш само джедърите, дето по принцип са виновни за положението..

9

слон

преди 5 години

Да преброим и спасим всички бръмбари.

8

Стратег

преди 5 години

До АнонименДа, ама те не искат населението на Африка, да се намали, а бялата раса да се заличи;))) или като средно аритметично, всички да станем шоколадови.

7

Анонимен

преди 5 години

4-5 милиарда от населението трябва да се премахне в скоро време. Живеещите в Африка, Индия, Близкия изток, Североизточна Азия, Южна Амарика, едва ли ще липсват на някого. Дали ще световна война или някакви вируси, просто населението трябва да се намали.

6

Анонимен

преди 5 години

Както изгоним ГЕРБ и фирма Патриот и ще спре бизнеса с незакони дърва

5

1

преди 5 години

Животновъдството е причина номер 1 за изсичането на горите и замърсяването на водите. А световнат здрава органзация призна животинските продукти за канцерогенни. Но хората за 2 кебапчета и душата ще си продадат.

4

Стратег

преди 5 години

"Tая демокрация, не е за тебе, бай Илия". Та Българите изчеват, когато изчезне държавата им;)))

3

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Бероне, бароне ...кажи си ??? кажи си къде са милионите