38

Анонимен

преди 5 години

Защо до сега не е правил тези нещата, а сега по време на предизбораната кампания.Многот ясно ,че си прави реклама ..Ако искаше да помогне за тази болница,до сега трябваше да го направи.

37

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са долна пасмина от крадци и лъжци. Всички черни, само Боко излезе от скандала бял, той все нищо не знае, нищо няма, а банковите сметки в чужбина, имотите в чужбина, било само слухове, да бе да... Трябва смяна на системата, това е истината, не стари партии, а президент начело.

36

Анонимен

преди 5 години

До *** лицемеркаАко е вярно трябва да изчисти и Йончева, Кирчо, Гечев, първият на първата,много други крадци и мошеници без да пропуска себе си!

35

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

34

Pit

преди 5 години

Ти пък (Христо Проданов)кой беше и какво си направил за тази Държава...Кой сиТи бе

33

Шушоумига

преди 5 години

Ама,как само Борисов и Дончев и кмета и попа и данъчните!Затваряй всичко,да останат само някоя и друга мандра!Затваряй държавата временно,тъй рече баджанака!

32

Анонимен

преди 5 години

Не желая с моите данъци да плащам кампанията на ГЕРБ! Имат си субсидия, слугински медии, да се оправят!

31

баста

преди 5 години

Тези от БСП па много си повЕрваха и взеха да си въобразяват че те не са в кюпа на политическата клоака.Всички партии нароили се от вещицата БКП сте един дол дренки.Всички минахте през управлението,всички работехте и работите за лично забогатяване.Всички сте за сметището на историята.

30

Стратег

преди 5 години

Пишещите по-долу, г-да...;))) Искането на БСП е напълно адекватно. Защо? Защото така ще се покаже истинската стойност на ГЕРБ като партия, а не принадената чрез държавният бюджет, т.е. парите на всички, които плащат като данъци. Защото, вервайте ми и аз да имам власт над бюджетя и аз ще спечеля всички избори;))) Каквито сте ми меркантилни душици, ще ви пазарувам на кило, че и на тон;))), че и з аоще ще питате;))) Затова: Борисов в отпуска! Да видим, каква му е истинската стойност, като политик!

29

ахаххаха

преди 5 години

До A " И кога, че не зная-пиши по подробно, че не всички не знаят или вярват на пуснати твърдения от сорта -ти кажи, че сестра му е , па той нека доказва, че няма сестра. " -------------------------------------------------------Дори и един път да е...ни държаха гладни и смачкани цели 40 години!Питай пак за факти. Ще ти ги поднесем.

28

КАКВО ИСКАТ?

преди 5 години

Да умреш от смях! Абе, я си гнийте вън от парламента, че да работят по законите нормалните партии. Я, колко спокойно се работи без червените тиквеници!!!!!!!

27

A

преди 5 години

До Анонимен 25И кога, че не зная-пиши по подробно, че не всички не знаят или вярват на пуснати твърдения от сорта -ти кажи, че сестра му е , па той нека доказва, че няма сестра.

26

Гледна точка

преди 5 години

А "Зеленият пъпеш" постоянно като работи за БСП? Даже съветника му Иво Христов се намести в изборните листи на комунистите.И "Зеленият пъпеш" ли трябва да излезе в отпуск, питам аз?

25

АЗ

преди 5 години

Че то само преди избори се работи, по-добре така, че иначе нищо няма да свършат изобщо.

24

Анонимен

преди 5 години

БСП фалира три пъти държавата.

23

Анонимен

преди 5 години

Няма болница защото вие от БСП не я построихте 40 години?

22

Анонимен

преди 5 години

Герб за трети път обещаха пари за болницата в Ямбол ама нито един журналист не го попита защо болница няма

21

Корнела мързелана

преди 5 години

Корнела-мързелана не само дето тя и БСП не ходят на работа, ами искат това и от Брисов! Щом са толкова сигурни в победата си, какъв им е проблемът на БСП? Защо ги е страх, че Бойко за разлика от тях работи?

20

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Какво ша...прай Бокича кат....сдаде власта,както е свикнал да харчи безконтролно на...широко държавни пари,не знам.Ще получи...стрес горкия;тогава требе да харчи...собствените си парици.

19

Анонимен

преди 5 години

До ХМ.10год.чакаме и затънахме без-възвратно.Тук не е като в Русия слово-дело.Територията я запечатват.