7

eve1

преди 5 години

Пръскането с нерегламентирани препарати трябва да се криминализира.Държавата ще плати някакви нищожни суми на пчеларите от държавния бюджет но виновните ще останат пак ненаказани и така до следващото пръскане.

6

Обезщетение

преди 5 години

Намерете вътрешен човек да намаже столовете на комисията с мед и да пусне един буркан пчели на заседанието.Обезщетение може и да не получите, но удовлетворение - със сигурност.

5

Анонимен

преди 5 години

Пореден изотоп.Как ще ме обезщетиш,като искаш сто документа и всичкисвързани с рушветен постулат.Ка щеспреш ,олигарха да не пръска.Има линякой в час в този лоен сандък.

4

Анонимен

преди 5 години

А на виновните ще им издърпат ушите.

3

На бас че

преди 5 години

държавата ще отпусне на пчеларите по 20 лв.

2

Анонимен

преди 5 години

А виновните с какво ще накажат ?

1

Анонимен

преди 5 години

Потресаващо! Какво като ги обезщетят, това ще съживи ли пчелите. Тия умници в министерството дават ли си сметка, че това е проблем в световен мащаб, който може да доведе до огромни щети върху земеделието. Не. Чак и деца се отровиха от отровите с които пръскат и пак не признават, че е имало проблем, пак и дума не става за налагане на глоби на тия дето са пръскали. Щото те са сигурно хора на един от 10те човека владеещи цялата земя в България. И на тях глоби не се налагат, нали?