12

Плевенски

преди 5 години

Колкото има ,,чудовище" в езерото Лох Нес ,толкова има и Стоунхендж ! Реклама за наивници.

11

Анонимен

преди 5 години

"Учените се надяват, че върнатият фрагмент ще им помогне да разберат повече за произхода на загадъчното съоръжение."Да разгледат черно-белите архивни снимки от строежа на "древния" комплекс или да питат някой от роднините на строителите.

10

Бай Ганю

преди 5 години

Ходих и ги видях тия камънаци. Нищо особено. Даже и не са толкова големи. Нищо магично и никаква специална енергия не се усеща на това място. Типична английска измишльотина за правене на пари от нищо. В околността има много по красиви и интересни неща които да види човек .

9

Влад

преди 5 години

Аз гледах едно клипче в югуб там показаха, че Хитлер е имал военни бази от тъмната страна на Луната и във OFFnews видях снимки на плоската земя.

8

Влад

преди 5 години

В OFFNews има снимка на градежа на "чудото"...

7

Анонимен

преди 5 години

Защо не рекламирате Българският Стоунхендж?

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНЗащо не се доказа нищо преди фотошоп, откак има фотошоп все доказвате че земята е плоска.

5

АнонимеН

преди 5 години

ШОТЛАНДИЯ И АНГЛИЯ НЕ СЛУЧАЙНО СЕ ОБЕДИНЯВАТ!!ЕДНИТЕ ЛЪЖАТ ХОРАТА СЪС НЕСИ ЗА ДА ИМ ИДВАТ ТУРИСТИ А ДРУГИТЕ СЪС КАМЪНАКА КОЙТО ПРЕДИ 100 ГОДИНИ ИЗОБЩО НЕ Е БИЛ ТАМ А Е ИМАЛО ГОЛО ПОЛЕ!-------------ИЗОБЩО НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО ФИЛМИТЕ БИЛИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ!! ТОВА СА ИЗМАМНИЦИ ОТ 100-ТИЦИ ГОДИНИ НАСАМ!

4

Анонимен

преди 5 години

Стоунхендж реставрация извършена през 1954. Камъните стоят върху бетонни лети основи.Тези горе са вдигнати с кранове.Цялата лабота по "реставрацията" документирана със снимки и статии.Снимки от изграждането има в хубаво видео в Youtube (и къде ли не):"Construction Of Stonehenge"Камъните не са стояли там изобщо, а са събрани от къде ли не в местността и са аранжирани от реставраторите.Когато нямаш история, ще трябва да си създаваш.

3

Анонимен

преди 5 години

Повечето камъни ги няма, защото са паднали ?

2

ined

преди 5 години

Не са били разкопки, а направо са си го направили във вида който го виждаме днес. Другото са си е чиста шалратания и безпочвени измислици.

1

АнонимеН

преди 5 години

КЪДЕ ВЪРНАХА ПАРЧЕТА? НА МЕСТАТА ОТ КОИТО СА ГИ ВЗЕЛИ ЛИ?В ТОЗИ САЙТ ПОКАЗАХТЕ НОВИНА КАК ЛЕЯТ ОСНОВИТЕ НА СТОУНХЕНДЖ А КАМЪНАЦИТЕ СА ГИ ДОКАРАЛИ ОТ 100-ЦИ КИЛОМЕТРИ НА ТОВА МЯСТО!СТОУНХЕНДЖ Е АБСОЛЮТНА ИЗМАМА И САМИТЕ БРИТАНЦИ ЯСНО ГО ЗАЯВЯВАТ! БИЛО АТРАКЦИЯ ЗА БАЛАМИТЕ!