57

Наблюдател

преди 5 години

Опитват се краварите да подкупят армията на Мадуро с някакви обещания за амнистия и запазване на служебното положение след евентуалния метеж. Ей, това да не са ви индианците да ги лъжете с някакви стъкалца и да ги напивате с огнена вода! Те отдавна са видяли какво струвате. А освен това във венецуелската армия има много кубински инструктори и тези жалки номера хич не вървят.

56

мирис на Москва

преди 5 години

Докато Мадуро е на власт, не ми пука за Венецуела. Те имат право да си изберат президент, а аз имам право да имам мнение по въпроса. Мадуро е човек на Путин, значи - ***.

55

Гурбетчия

преди 5 години

Какво толкова го усложняват? Правят избори и който спечели. Ама тук играят много, много пари. Никой не дава кокала.

54

8

преди 5 години

От залива на прасетата се надяваха Мадуро да арестува или да убие тъпанара гуайдо и те да дойдат на бял кон да спасяват "демокрацията", но той излезе по-умен и предпочете да го остави да се дискредитира сам - латиносите може и да няма какво да ядат, но всички мразят грингото и в червата, по тази струна да играе му стига

53

Прасе с каска

преди 5 години

За какъв бунт сънувате беБеше си чист опит за преврат.

52

Един от Северозапада

преди 5 години

Ако на някой все още не му е ясно, защо сведоха армията ни до стадион хора, а МВР има най-горямия бюджет в републиката, да прочете пак внимателно статията.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44ИМАШЕ държави окупирани от САЩ. Япония и Западна Германия. И са си много добре. Не им заселваха пенсионирани военни, като в Крим. И разни *** като в прибалтийските републики.

50

Анонимен

преди 5 години

Планът на американските сатанисти да си натопят зурлите в коритото с венецуелски петрол се провали.

49

Фен

преди 5 години

На кравчовците им стана скъпо да воюват на далече, и сега искат да си спретнат война по - близо...

48

Членска карта №7

преди 5 години

До трудна работаНарода на Северна Корея, вече, трябва да е умрял от глад... Сега друг народ ли ви е на дневен ред!

47

Членска карта №7

преди 5 години

До а, вече стана метежДори и бунт не беше, а управление на признат от 50 държави президент!

46

Членска карта №7

преди 5 години

E, ти като храниш американските ТЕЦ-ове, германските бакалии и шайката, требе да си щастлив и доволен....

45

Анонимен

преди 5 години

Айде втора Куба, и кво - Русия почва да храни и двете държави. Всеки ден да праща кораб с храни и за двете...

44

трудна работа

преди 5 години

Народа във Венецуела е побъркан от глад и безперспективност както и в Русия.Те просто нямат надежда че нещо може да се промени.

43

Патриот

преди 5 години

Плюнка за ФАЩ и от мен :)

42

Гост+

преди 5 години

Статията разсъждава какви са по-нататък превратаджийдките възможности и опции, сякаш нищо нередно не се е случило в Венецуела. А защо не едни честни избори с международни наблюдатели, бе лицемери?

41

Българин

преди 5 години

Навремето САЩ бяха много добри с свалянето на легитимни правителства като финансираха опозицията, започваха братоубийствени войни и след като избиваха реалната власт, заграбваха властта с техни пионки.Ама напоследък и това не им се получава. От САЩ вече държава не става.

40

Холивуд пикчърс

преди 5 години

Несръчният Гуидо ще отпадне от опциите на САЩ и те ще трябва да го заменят с друг, в съвсем друга посока, да кажем военен или полицай. Бездарието им е толкова прогнозируемо, че опонентите им обучават начинаещите си агенти с тях.

39

ПУТИН РЕШАВА!!!

преди 5 години

Много е лесно.Трябва да питат Путин какво мисли,а Лавров ще отговори.Велики са и двамата.Кой съм аз,та да коментирамдвамата най-силни мъже днес...

38

РККА

преди 5 години

Дебелогъзите кравари разсипаха поредната държава за две кофи петрол,не знам дали господ ще ги съди но аллах със сигурност.Кулите бяха само началото.