10

tsiganin

преди 5 години

vseki mesets vnasam 320 lv.pensionni vnoski uvelicenieto e 12.50 na mesets.pros narod prosti deputati..taka ste e...taka ste mrem v bilgaria..

9

Анонимен

преди 5 години

и защо просто не започнат направо с преизчисляванието, а пак ще трябва да се пуска заявление?! не вярвам някой да не го иска!

8

Анонимен

преди 5 години

Критерият за увеличаване пенсиите на работещите пенсионери е най-вече заради натрупан допълнителен тр.стаж и в по-малка степен зависи от направените вноски! Формулата е съвсем проста,има я в сайта на НОИ или във всяко от пенсионните разпореждания,но в масовия случай е между 1,9-2 %!

7

аз

преди 5 години

До 1Дядка, тия 68лв на година нали ще ги взимаш докато пукнеш бре? За 720лв внесени за година с колко да ти вдигнат пенсията? Ако живееш над 10 години още ще си на далавера...

6

До 5

преди 5 години

Човекът говори, че годишно му от държат 720 лв, не месечно.

5

До 1

преди 5 години

Само 720 лева ли ти удържат за пенсия?! Аз си мислех, че ти удържат 70 хиляди лева...Само 68 лева ли ти е пенсията?! Аз си мислех, че ти е 68 стотинки...*Максималната удръжка за пенсия за хората на заплата в момента е 263,40 лева.Минималната пенсия е 207 лева и нещо.

4

Анонимен

преди 5 години

За непосветените не става ясно какво е изменението.

3

Анонимен

преди 5 години

Хванаха Ало измамниците, сега ще ги замести НОИ

2

Анонимен

преди 5 години

Абе, "нова Наредба за пенсиите", "служебно преизчисление", който иска така, пък който иска онака, само писаници ... А, никой не казва ще се увеличат ли пенсиите, ще живнат ли пенсионерите ...Или, тиквеното правителство подготвя поредното "съкращение в щата" на песионерите.

1

1

преди 5 години

другари от НОИ,по каква формула изчислявате пенсиите на работещите пенсионери,аз съм работещ пенсионер,годишно по ведомост,ми удържат 720лева за пенсионна осигуровка,а ми отпущат пенсия с 68лева годишно по-вече,останалите 652лева в кой търбух отиват,поне с 10лева на месец да ми увеличават пенсията,а увеличението е 6.80лева.