33

Евала, бе съд!

преди 5 години

Айде, билетя и газ при Галеви в Ю.Африка! Не може да нямат още пари от рушветчета. Ибахти съдебната система в БГ-то, осъдени престъпници да се пускат в къщи!

32

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименха ха!..Майтап!..Та САМИЯТ "властимащ" Е Демонът!....А като гледам, още е тука,значи никой нищо не е изгонил..Напротив,погалил го е по кратунката с дежурното.."Конграчулейшон,Бориссофф!"..Впрочем,аз малко упростих нещата..ЦЯЛАТА гербопасмина е ДЕМОНИЗИРАНА,но за по-кратко и ясно споменах само "демон 1"..дано не съм засегнал апартаментчиците,поставяйки ги на второ място!..

31

Стратег

преди 5 години

До АнонименНа кой се надява герберският електорат - на Папарака да изгонел демонът от Бойко;))) Ем той, Бойко с демон и без демон си е една и съща Тиква;))) Екзорцизмът на катилите нема ви помогне. Много филми гледате по телевизията и бъркате реалностите.

30

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще ги пуснат. Като всички останали при властта на ГЕРБ. А обеща да са в затворите... Помните ли?

29

Анонимен

преди 5 години

Още чакам в моя багажник да се появат едни 70 000 евро, но уви няма. Обещавам, че няма да ги пипам с ръце !

28

Анонимен

преди 5 години

Много се радвам, че я пуснаха, защото обикновено до третото обжалване, не би трябвало да е в затвора, предвид това, че не е сериен убиец, а и предполагаем икономически престъпник. Но както самата тя каза, няма много шанс да я оправдаят на втора инстанция, чак на трета може да се чака някаква справедливост. Но знае ли човек, може папата да изгонил демона от властимащияТ и да й остави намира?

27

<<<

преди 5 години

До АнонименСкалъпена история!!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Трифонов - президент, Иванчева - вице! Съдияга дето я е оправдал - главен мюфтия! Циркова площадка.

25

Анонимен

преди 5 години

До кога ще ни занимавате с тия корумпирани мурши? В затвора и стига толкова дрънкане.

24

Анонимен

преди 5 години

Драги "съдии". След смяната на правителството всичко ще си дойде на мястото.

23

До 20

преди 5 години

Преди стотина и повече години дядо ни - Петко Рачев Славейков е написал детското стихотворение "Малък Пенчо".Предлагам ти да си изчетеш поне няколко пъти ония от тях, завършващи с удивителна накрая, и ако ги послушаш, един ден внезапно може и да получиш вътрешно просветление. Така ще отпадне необходимостта от разяснение на почитаем или не толкова почитаем съдия, прокурор, адвокат, юрист... :)

22

Гледна точка

преди 5 години

Аз викам, за тази простЪ фризьорка да се обадим на Тръмп да се смили над нея и да я назначи за шеф на американските антикорупционни служби - такава чиста сълза....хем и ще ни отърве от нея.

21

Анонимен

преди 5 години

Ами по пръстите защо няма бе колега? да не ги е броила с носа си?

20

Гледна точка

преди 5 години

да бе, не бил взет, ама седял в чантата на задната седалка и ония целите били омацани с оцветителя :))))))Лицето на Иванчева е изцапано защото си е плюнчила пръстите докато ги бро, скумрията!

19

Анонимен

преди 5 години

Помните ли какво каза Ушев Цецо?!"Мен няма кой да ме осъди!"И това ако не е наглост, също като Христо Бисеров и там прокуратурата го извади голям, но мек.

18

Анонимен

преди 5 години

Мътеше водата на Суджука, Ушев Цецо и имотната мафия и и спретнаха постановка!

17

Анонимен

преди 5 години

Може ли да публикувате снимката и името на почитаемия съдия, който е взел това мъдро решение?Ами ако я изберат за евродепутат "потичаемият" съдия как ще обясни мотива си, че имала забрана да напуска страната?Благодаря предварително на "почитаемия" съдия за разясненията :)

16

Анонимен

преди 5 години

"поискан но не взет откуп"да бе, не бил взет, ама седял в чантата на задната седалка и ония целите били омацани с оцветителя :))))))

15

Анонимен

преди 5 години

Пак минават между капките, тези престъпници трябва да гният в Сливенския!

14

Анонимен

преди 5 години

Поисках си от комшийката ама не я взех!