26

До 25

преди 5 години

Така наречените зелени, са модерните комунисти, простотията се лее от тях, а те са безкрайно горди с този факт, разум нула, единствено утопии, вечно търсене и намиране на врагове, шизофреничен стремеж към унищожение на човешката цивилизация, насаждане на всеобща деградация, издигане в култ на мързела, простотията и дивотия /посредственост/.

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащо някой от тия загрижени "еколози" не накара австрийците да спрат дърводобива или да залесят час от пистите си за да може НАТУРА2000 да обхване 33% от територията както е в България, а не 12%. Някой чувал ли е за еко колониализъм?

24

До 23

преди 5 години

Тези малки хипи-сбърканяци не са лицето на младите европейци, това е евтина пропаганда, мозъчни промивки, социален инженеринг. "Грижа" за околната среда, мании по "здравословно" хранене и т.н. са модерни секти, очевадните задълбочаващи се дефекти на една умираща цивилизация. С посредственост, мързел и простотия или хипи-либерастията, пътя е само надолу.

23

Анонимен

преди 5 години

Младите европейци ги е грижа за околната среда, какво дишат, какво ядът. Това говори за развито гражданско общество. Докато *** го интересува само ракията и салатата и да мучи срещу ЕС. Затова България ще си остане в кaлта.

22

Анонимен

преди 5 години

Хипи простотията която насаждате единствено ще доведе до края на Европа - няма разум тук, жалка деградантска история.

21

-----------

преди 5 години

Така трябва да се спират китайците с нови екологични норми, на които не могат да отговорят, а не с мита и агресия. Но, все пак, децата е по- добре да се оставят да си учат уроците или да го правят лятото във ваканцията.

20

Анонимен

преди 5 години

Който на 20 години не е комунис, няма сърце, който на 40 е комунис няма акъл. Същото е и с тъй наречените хард еколози.

19

Анонимен

преди 5 години

Псевдо еколози като Тома Белев се заиграват с екологията, така както ДПС с етническото самосъзнание и правят пари.

18

ха ха ха

преди 5 години

Безмозъчни ***.

17

Свиня

преди 5 години

промити джендърски мозъци...а и нали е модерно да се протестира....макар че никой от тях не се отказва от айфоня....и не ходи пеша или с колело...и...т.н.....вместо да протестират да отиват да се учат за да може реално един ден със знанията си да направят света по чист...

16

Анонимен

преди 5 години

И най ми е писнало как проектират собствените си грехове върху целия свят и правят собствените си грехове общ проблем за който всички трябва да носим кръст. Расизма е измислен като концепция във Великобритания, расизма е прилаган от англичаните, расизма е обсесия на англичаните и американците но те натириха върху целия свят все едно всички сме склонни да правим йерархии базирани на бял и черен като тях. Света си се разделя по етнос Белият Човек е измислица на англичаните около 1600-та година

15

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха по-възрастните се осъзнаха и вече не се дават за всяко от тея изкуствени богоугодни, гълъбарски течения които са солидно нагласени и борбата е за милиарди, а ти си пионката.За това вече на ученици посегнаха след това какво на 5-6 годишни трябва да посягат като некви ислямисти които промиват децата си от малки против запада..*** е че се опорочават и истеризират иначе потенциално валидни проблеми и тенденции.. писнало ми е от западняците и тяхната загриженост и "доброта"

14

Анонимен

преди 5 години

Заради намалената активност на магнитното поле на Слънцето се задава глобално застудяване.Това води до повече облаци ,а оттам и до по-ниски температури.Не случайно през май месец още включваме печки и климатици.Отсега нататък за десетки години ще е така.А затоплистите ни плашат с глобално затопляне.Което е измислено с цел да се обират хората с данъци.

13

Анонимен

преди 5 години

Мнението на Ленин за "полезния ***" се възприема от големите индустриалци с пълна сила. Ето още един начин да ударят с данъци по-бедните държави които се опитват да копират дивият им капитализъм от "ренесанса". Но това вече не върви, защото едни са крали достатъчно и са на друга фаза, в която да не позволят на някой да тръгне по техния път, макар и с голямо закъснение.Но запада е благосклонен и вижда начин за контрол на собственото си население, чрез вноса на примитивни от гза на географията.

12

еврожендерска Европа

преди 5 години

умни и красива, Европа е джудже, няма никакво значение какво прави Европа, но има значение какво прави Любимият Ви Китай - да денонощие замърсява повече от целият останал свят взет заедно и никой не му търси сметка. Така, наивници, харчете си парите за простотия, докато Китай стане Световен Хегемон и Ви наложи техните нива на Замърсяване. *** народ, Слаб Континент!

11

ергдфб

преди 5 години

Отново мантрата "глобално затопляне".Уж умни деца,а не могат да видят,че климата се манипулира изкуствено.

10

Матю

преди 5 години

Яко им пържат мозъците на младежта. Ама нека - да им дойде акъла ! ноо прости хора бе

9

дгд

преди 5 години

еми друго си е да надуваш джуки и да слушаш чалга

8

Анонимен

преди 5 години

"след 200-300 години, дори след 100 години, всички ще умрем"Високи цели си поставчт някой! за мисля, че всички ще умрем много по-скоро и така е редно, за да има място за тези след нас.Ама като са рекли "не, ще умрем след 200-300 години..." Ще почакам и аз да ги видя...

7

Анонимен

преди 5 години

До ГлухарчетоА какво да правят? Да преследват кариери с модерн офиси с гурме обяд и кафе, шест цифрени годишни бонуси и да гледат, да си купят първото порше преди 26 годишна възраст ли?!?!?!