16

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААС какво точно? С на огромната си жена забрадката?

15

бивш военен

преди 5 години

Те вече ГО ИМАТ !! За това ревете така !!

14

РККА

преди 5 години

САЩ световен феодален деспот,Израел верен суверен на САЩ.Американски сенат,правителство,икономически потенциал евреи ЕЕЕЕЕЕЕЕ то като баснята за кокошката и яйцето,и след всичко това кой смята още че стария Адолф е бил смахнат..

13

:)

преди 5 години

Това е все едно да кажете "Андора няма да позволи на Бразилия да се сдобие с речно корабоплаване"

12

Хан Крум

преди 5 години

Браво на братята евреи. Със сигурност няма да позволят на персите да се сдобият със ядрено оръжие. Ще ги прегазят за отрицателно време и ще им срутят икономиката. Израелската армия в момента е най подготвената и със най съвременно оръжие. Да не говорим, че са и ядрена сила макар, че не го афишират. Просто се кефя като гледам как братята евреи мачкат маз.ните арабухи независимо от С-400 на ***. Прелитат си между тях и си бомбардират арабухите когато си поискат. Браво синове на Авраам.

11

Наблюдател

преди 5 години

Че те вече се сдобиха, бре.

10

Анонимен

преди 5 години

Когато Израел иска ядрени оръжия. Може.Когато Иран иска удрени оръжия. Не може.Когато Израел прави етническо прочистване на територията на държавата си (премахва палестинците систематично). Това е супер и няма проблеми, че е чист геноцид.Когато Хитлер прави етническо прочистване на територията на държавата си (същото прови тоест), има ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ.Малко двоен стандарт има тука.

9

Анонимен

преди 5 години

Защо Иран да нямат?Израел, Пакистан и кой ли не нали имат ядрени оръжия.САЩ също имат и водят постоянни войни с по-малки държави, ако не могат службите им да поставят марионетни колониални правителства предварително.Сравнено със САЩ, колко войни водят Иран? Нула.Сащ заради петрола, колко пъти им се месят и им свалят политици, правят преврати и какво ли не.Аман с тези американски колониални простотии всеки ден:Иран и Венецуела имат МНОГО нефт и не го подаряват на САЩ. ДРАМА голяма.

8

АнонимеН

преди 5 години

ВИНАГИ ЩЕ СЪМ НА СТРАНАТА НА ХРИСТИЯНИТЕ!!НО АКО ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМ МЕЖДУ ИЗРАЕЛ И АРАБСКИТЕ СТРАНИ БИХ СЕ ДОВЕРИЛ НА ТАЛИБАНИТЕ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО НА ЕВРЕИТЕКАЗАНО Е: ПО-ДОБРЕ ПОЗНАТО ЗЛО ОТКОЛКОТО НЕПОЗНАТО ДОБРО!

7

АнонимеН

преди 5 години

НАЙ-ГРОЗНОТО Е, ЧЕ ИРАН СА В ПРАВОТО СИ! ТЕ СПАЗИХА ИЗИСКВАНИЯТА А ОТ ФАЩ ИМ НАЛОЖИХА ПЕТРОЛНО ЕМБАРГО!

6

Ох Боли

преди 5 години

Знайте от мен, че няма по-нaгло племе от юдите! Четете история и ще се убедите, че където са отишли и приети добре, вследствие са били прогонени с камъни! Записано е в исторически книги от разлини народи. Що все вас гонят, бе ? (вас и "ромите")? Какво ви е? Един етнос ли сте и защо ви гонят от всякъде? Отговорът е лесен- щото сте нaгли, ***. САЩ умира и заедно с него и вие. А ние, хората, най-накрая ще си отдъхнем от вас!

5

Victimized

преди 5 години

При тези темпове на ескалация на напрежението администрацията на Тръмп ще започне война с Иран до края на мандата му и е по-вероятно да е преди началото на кампанията за изборите през 2020..

4

Анонимен

преди 5 години

Я па тоя. И как ще им забраниш да си направят ядрена бомба. Ще пратиш краварите да ги набият или да им издърпат ушенцата. Тоя за къв се има за Исус Христос дето техния Юда го предаде за 30 сребърника на римляните и те го рзпънаха на кръста. Идват ми едни нецензурни думи дето не са за пред хора.

3

Анонимен

преди 5 години

Израел може да има САЩ също ядрен арсенал но други не могат но Иран разполагат с нужното за да имат.

2

Ъъъ

преди 5 години

Не виждам данните за убитите от Израел цивилни лица, нямащи нищо общо с тероризъм.

1

Анонимен

преди 5 години

загинали по време на активна служба от 1860 г.Стига пропаганда бе ! През 1860 година не е имало Израел , а краварника е бил все още неандерталски !